• Nedavno
Sistem za hlađenje magle dvosmjerni ventil za gusku cijev za 8mm CNC strug za rezanje metala graviranje mašina za hlađenje prskalica

Sistem za hlađenje magle dvosmjerni ventil za gusku cijev za 8mm CNC strug za rezanje metala graviranje mašina za hlađenje prskalica

Zahvalnost:
KM 5.84

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Premium materijal : ova cijev sa mlaznicom za hlađenje je napravljena od plastike, metala i mesinga. To je trajan, dugo servilan vremena. Jednostavan za korištenje : jednostavan za operirati. standardna oprema, sprej za tanka vrata, dug vijek trajanja. Čipovi za preradu gasa se vade, sigurniji rad. Gas i rashladna tečnost nebulizatora su podesivi, jednostavni za upotrebu u različitim uslovima obrade. Široka primena : Ova mašina za prskanje za hlađenje graviranjem je pogodna za vazdušnu cijev od 8 mm. Mnogo alata za probleme sa vodom lakše za čišćenje. Obrada rashladnog sredstva može uštedjeti više od 80%, efekat hlađenja nije ništa manje od konvencionalnog hlađenja vodom. Visoke performanse : Ova mašina za hlađenje spreja za graviranje ne samo da povećava brzinu rezanja mašine, štedi vreme i smanjuje troškove obrade i habanje alata. Sve dok tačnost obrade super tvrde legure radnog komada ne može postići glatku površinu. Jedinstveni dizajn : Ova mašina za prskanje graviranja, posebnog dizajna, ima fleksibilan guski vrat. Možete izabrati pravac rotacije prema vašim potrebama. Opis : 100% potpuno novo i visokog kvaliteta materijal : Plastika & Metal & Brass Color : kao što slike prikazuju mašinu za hlađenje za hlađenje, poseban dizajn, smjer rotacije jednostavan za rad. standardna oprema, sprej za tanka vrata, dug životni vek specifikacija : pogodno za 8 mm vazdušnu cijev za hlađenje kamena / metala / keramike mašina za graviranje pločica za CNC glodalicu za bušenje karakteristike : 1) mnogo problema sa vodom alati koji se lakše čiste 2) obrada rashladnog sredstva može uštedjeti više od 80%, efekat hlađenja nije ništa manje od konvencionalnih voda-ohlađena3) čipovi za obradu gasa se vade, sigurniji rad4) gas za nebulizator i rashladna tečnost su podesivi, jednostavni za upotrebu pod različitim uslovima obrade 5) sve dok se tačnost obrade super tvrde legure radnog komada ne može postignite glatku površinu6) ne samo da povećava brzinu rezanja mašine, štedi vreme i smanjuje troškove obrade i stepen habanja alata : 1. Očistite tečnost treba koristiti2. Ne koristiti korozivnu tečnost3. U tečnosti bez izlaznog pritiska potreban da bi se osiguralo da pritisak vazduha u opsegu 5-7 KGF / cm2(Atomizacija i gas, pridruženi pritisak gasa)4. Koristite viskozitet tečnosti u 68cst ili manjekoličina : 1pcnapomena : zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Hvala!!Paket uključuje : 1 x Bidirection Mist sistem za hlađenje.

Više detalja

Suitable for 8 mm air tube:
Cooling rock / metal / ceramic tile engraving machine:
For CNC Milling drilling machine:
Characteristics:
1) a lot of water problems tools easier to clean:
2) processing the refrigerant can save more than 80%, the cooling effect is nothing less than conventional water-cooled:
3) gas processing chips are taken out, safer work:
4) the nebulizer gas and coolant is adjustable, easy to use under different processing conditions:
5) until the super-hard alloy machining accuracy of the workpiece can achieve a smooth surface:
6) not only increases the machining cutting speed, save time and reduce processing costs and tool wear:
Grades:
1. Clean the fluid should be used:
2. Do not use corrosive liquid:
3. In liquid without pressure output required to ensure that the air pressure in the range 5-7KGF / cm2(Atomization and gas, associated gas pressure):
4. Use the viscosity of the liquid in 68cSt or less:
Quantity:
1Pc
Note:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!!
Package includes:
1 x Bidirection Mist Cooling System:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.