• Nedavno
Alogic ultra USB-C do HDMI kabla, 4K vanjski displej, 100W isporuka napajanja, vrhunska kvaliteta, najlonski pleten kabl sa metalnim kućištem, kompatibilan sa Windows, Mac i Chromebook.

Alogic ultra USB-C do HDMI kabla, 4K vanjski displej, 100W isporuka napajanja, vrhunska kvaliteta, najlonski pleten kabl sa metalnim

Zahvalnost:
KM 15.10

Količina robe
Dostupno na zahtjev

2-u-1 kabl : Alogni ultra USB-C u HDMI kabl je posebno dizajniran hibridni kabel koji povezuje vaš USB-C uređaj na vanjski ekran putem HDMI-ja i takođe omogućava da se napajaju za sve vaše pogonske uređaje 2. 4k @ 60 Hz Prikaz : Alogični ultra USB-C u HDMI kabl vrši svoju funkciju povezivanja vašeg USB-C uređaja na vanjski ekran i pružanje zapanjujuće ultra jasne kvalitete prikaza do 4k @ 60 Hz. 100 W DOSTAVA : Alogični ultra USB-C u HDMI kabl podržava USB isporuku napajanja uz do 100 W snage kada se poveže na USB adapter za napajanje. Ovaj jedinstveni kabl zajedno sa pružanjem ultra-jasnog kvaliteta prikazivanja, takođe može brzo puniti vaš pogonski uređaj. Izgrađeni za zadnji kabl : Alogični ultra USB-C u HDMI kabl je obrubljen premium pletenom tkaninom i izgrađen sa ultra izdržljivim metalnim komponentama od legure. Kabl je namješten za pružanje maksimalne izdržljivosti tokom svih savijanja, povlačenja, uključivanja i isključivanja. Alogična jamstvo - Garancija i podrška : Aloška jamstvo uključuje 2 godine garancije i zagarantovani brz odgovor na pitanja proizvoda koji su nam poslali kupca na naš račun prodavca. 2-u-1 kabl : Alogni ultra USB-C u HDMI kabl je posebno dizajniran hibridni kabel koji povezuje vaš USB-C uređaj na vanjski ekran putem HDMI-ja i takođe omogućava da se napajaju za sve vaše pogonske uređaje 2. 4k @ 60 Hz Prikaz : Alogični ultra USB-C u HDMI kabl vrši svoju funkciju povezivanja vašeg USB-C uređaja na vanjski ekran i pružanje zapanjujuće ultra jasne kvalitete prikaza do 4k @ 60 Hz. 100 W DOSTAVA : Alogični ultra USB-C u HDMI kabl podržava USB isporuku napajanja uz do 100 W snage kada se poveže na USB adapter za napajanje. Ovaj jedinstveni kabl zajedno sa pružanjem ultra-jasnog kvaliteta prikazivanja, takođe može brzo puniti vaš pogonski uređaj. Izgrađeni za zadnji kabl : Alogični ultra USB-C u HDMI kabl je obrubljen premium pletenom tkaninom i izgrađen sa ultra izdržljivim metalnim komponentama od legure. Kabl je namješten za pružanje maksimalne izdržljivosti tokom svih savijanja, povlačenja, uključivanja i isključivanja. Alogična jamstvo - Garancija i podrška : Aloška jamstvo uključuje 2 godine garancije i zagarantovani brz odgovor na pitanja proizvoda koji su nam poslali kupca na naš račun prodavca.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.