• Nedavno
e.l. f. Cosmetics bronzer Palette, četiri mat i svjetlucava bronzera u prahu stvaraju osunčani sjaj, duboki Bronzer

e.l. f. Cosmetics bronzer Palette, četiri mat i svjetlucava bronzera u prahu stvaraju osunčani sjaj, duboki Bronzer

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Postignite kožu prekrasnog izgleda-ova Bronzana paleta idealna je za stvaranje zadivljujućeg sjaja poput preplanule boje. Četiri čista, meka pudera pružaju pokrivenost za izgradnju koja se meša bez napora. Savršena nijansa-naš komplet za konturiranje pruža sve što Vam je potrebno za postizanje prekrasnog izgleda koji vam baš odgovara. Pomiješajte i uskladite različite bronzere iz ovog kompleta za prilagođeni izgled ili ih upotrijebite pojedinačno za toplo pranje boja. Bronza ili kontura - ovaj kompakt može se koristiti po cijelom licu za stvaranje blistavog sjaja obasjanog suncem ili strateški postavljen za oblikovanje i definiranje vaših crta lica. Kako koristiti-Nanesite bronzer na čelo, obraze, nos, bradu i liniju čeljusti za sjaj obasjan suncem ili blendajte bronzer preko linije kose, sljepoočnica, linije čeljusti, u udubljenjima obraza i niz strane nosa za izvajan izgled. Veganska i bez okrutnosti-naša kozmetika je PETA certificirana bez okrutnosti i veganska, tako da se možete osjećati dobro u korištenju naših proizvoda. Postignite predivan, zdrav sjaj i lijepo definisane karakteristike sa Contour paletom iz E.l.F. Cosmetics. Ova paleta nudi četiri bronzane i istaknute nijanse u jednom praktičnom kompaktu. Hranljiva formula, infuzirana vitaminom E,hidrira i mazi kožu za predivan izgled. Svidjet će vam se dugotrajan, blistav završetak iz naše palete za konturiranje lica. E.l. F.Cosmetics nudi kompletnu liniju veganske šminke i profesionalnih alata bez okrutnosti-sve po izuzetnoj cijeni, tako da sigurno postoji ponešto za svakoga. Pogledajte metaka i slike za više informacija.

Više detalja

Izbor kupaca

Sunčana Visoka Svjetla

KM 2.33

Priuštite si sunčanu šminku Vegan Bez okrutnosti Dizajniran u Velikoj Britaniji Nije testirano na životinjama Neka se vaš sjaj pokaže sa paletom high Lights Highlighter od Sunkissed Pa

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.