• Nedavno
MlađimaBaby Boys Dukset na otvorenom Ležerne prilike Sportske hlače Djevojke Jogger Hlače Atletic Trčanje pantalone

MlađimaBaby Boys Dukset na otvorenom Ležerne prilike Sportske hlače Djevojke Jogger Hlače Atletic Trčanje pantalone

Zahvalnost:
KM 13.60

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Elastično zatvaranje. Mašinsko pranje. Prikladne casual pantalone - ove pantalone su dobar izbor za cijelu sezonu. Možete ih nositi u školskoj ili dnevnoj habanju, unutrašnjim i vanjskim aktivnostima, igranju, jogu, kugličnim igrama, trčanju, trčanje, hodanje, teretanu, gimnastiku, kickboxing, salonu kod kuće, nastupima, vježbanju, fitnesu, turizmu, odmoru , muzički festivali, hip-hop Vrijeme i zabava, materijal sa vježbama, itd. Duksevci - dječji duksevi izrađeni su od poliestera, meka tkanina je udobna i prozračna, lagana i elastična i kože za dugim nošenjem Periodi vremena, pogodno za trošenje tokom cijelog vremena. Vrh Veličina Jogger Hlače - Postoji šest veličina za odabir, pogodan za 4-15 godina. Molimo pogledajte našu grafikon veličine da biste odabrali svoju razumnu veličinu prije narudžbe. Ako ste visoki, preporučuje se kupiti jednu veličinu veće. Značajka - sa dva prednja džepa, prikladno je pohraniti male predmete. Elastični elastični pojas za jednostavno i isključeno. Igla i nit su u redu i uredni. Labavi fit je savršen za više puta. Pogodom - Ove uniseks pantalone su vrlo svestrane, pogodne za više boja, dukseve, tunike, dukseve, suknje, haljine, školske uniforme, majice i druge dnevne nošenje. Ovo će ići dobro sa kaputom i šeširom i rukavicama.

Više detalja

Izbor kupaca

Prvak muške sportske hlače

KM 18.75

92% poliester, 8% spandex Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Wilure Wicking poliester / raspon tkanina Svježe Proteže se za jednostavnost kretanja Bočni džepovi i zadnji džep

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.