• Nedavno
Sto za pripremu sendviča Mega Tops sa Refridgeracijom, 1 Vrata i 12 tiganja, 6,6 kubnih stopa

Sto za pripremu sendviča Mega Tops sa Refridgeracijom, 1 Vrata i 12 tiganja, 6,6 kubnih stopa

Zahvalnost:
KM 41.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Komercijalno Hlađenje. Izdržljiv, pouzdan i dugotrajan. Snažno Hlađenje, Industrijski Razred. Proizvedeno u SAD-u sa najfinijim materijalima. Garancija na proizvod : jednogodišnji dijelovi i rad, dodatna četverogodišnja garancija na kompresor. Konstrukcija : gornji, prednji i bočni od nerđajućeg čelika. Aluminijumska unutrašnja podstava sprečava koroziju. Pjenasta poliuretanska izolacija visoke gustine daje čvrstu strukturu i potrošnju niske energije. Samo zatvaranje vrata, hermetički pečat. Hromirana šarka za teške uslove rada sa udubljenim ručkama. Ojačane, podesive police sa epoksidnim premazom za teške uslove rada. Jedna šesta veličina polipropilenskih posuda. Branici na leđima za zaštitu. Kotačići za teške uslove rada za lakši transport i dodatnu mobilnost. 12 " široka NSF odobrena polietilenska ploča za sečenje. Ul klasifikovano na ANSI / NSF 7. Hlađenje : sistem za hlađenje prisilnog vazduha za "brzo povlačenje" i uravnoteženu temperaturu kroz ormar. E-134a rashladno sredstvo bez CFC-a za zaštitu ozonskog omotača.

Više detalja

Izbor kupaca

Yeti Tundra 65 Cooler

KM 3.00

To je bila naša beba.Neklizajuća stopala medvjeđeg stopala : spriječite klizanje kako biste zadržali svog Jetija na mjestu Rotomolded konstrukcija čini tundru oklopljenom do jezgra i p

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.