• Nedavno
Zaštitna futrola kompatibilna sa Xiaomi RedMi Napomena 5 Pro CASE, novčanik Slim PU kožna futrola za telefon Flip Folio Kožne držače kože držači s udarnim zaštitnim futrolom s kopčom za remen za ručni remen (colo)

Zaštitna futrola kompatibilna sa Xiaomi RedMi Napomena 5 Pro CASE, novčanik Slim PU kožna futrola za telefon Flip Folio Kožne držače

Zahvalnost:
KM 8.30

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Telefonske futrole je praktičan i elegantan pribor koji pomaže da vaš telefon bude siguran i lako dostupan. Svojim elegantnim dizajnom može se pričvrstiti na vaš pojas ili torbu, čineći ga praktičnom opcijom za one u pokretu. Holster nudi pouzdanu zaštitu od ogrebotina, naleta i drugih uobičajenih opasnosti, osiguravajući da vaš telefon ostane u odličnom stanju. Kompatibilnost : Premium PU kožna novčanica za Xiaomi Redmi Note 5 Pro. Prije kupovine provjerite model svog mobilnog telefona. Nije kompatibilan sa drugim modelima telefona. Bežično punjenje : ultra tanak i tanak dovoljno da bi bio kompatibilan sa bežičnim punjenjem bez uklanjanja kućišta. (Imajte na umu da prilikom punjenja bežično, nemojte pakirati previše karata.). Novčani kofer : Sadrži 3 utora za karticu, predgradom novčanika, kućište novčanika može osigurati 3 kartice i neke novčanice dok savršeno zatvaraju. Nosite ličnu kartu, kreditnu karticu i debitnu karticu, kao i gotovinu. Ne morate nositi svoj novčanik. Zaštita od punog tijela : novčanik od premium PU meka kože sa posebnim unutrašnjim kućištem TPU, kožni novčanik nevjerojatno je izdržljiv i otporan na ogrebotine i otiske prstiju. Štoviše, TPU kućište s podignutim rubom i ekstra jastukom nudi sve okrugli udarni dizajn otporan na udar koji štiti vaš uređaj od površinskih ogrebotina, kapi i udubljenja. Telefonske futrole je praktičan i elegantan pribor koji pomaže da vaš telefon bude siguran i lako dostupan. Svojim elegantnim dizajnom može se pričvrstiti na vaš pojas ili torbu, čineći ga praktičnom opcijom za one u pokretu. Holster nudi pouzdanu zaštitu od ogrebotina, udaraca i drugih uobičajenih opasnosti, osiguravajući da vaš telefon ostane u sjajnom stanju. "- Može biti i" Telefonska futrola za novčanik - pogodna za muškarce i žene, takođe mogu biti i za muškarce i žene, takođe mogu biti i za muškarce i žene, takođe mogu biti Koristi se kao poklon za prijatelje, porodica! -Megnetske tipke mogu se čvrsto pričvrstiti kako bi se osigurala sigurnost kartice i gotovine. - Pogodan utor može pohraniti vašu karticu ili gotovinu. Da biste dobili najbolje performanse, stavite pravu količinu karata i gotovine, a sigurnije je za zatvaranje sintetičke kože visokog kvaliteta, dobar izgled, izdržljivi-3 utora za kartice, gotovine, lične karte.- Visokokvalitetna PU koža i odvojivi ručni zglob za jednostavno prevozno sredstvo protiv ogrebotine i udarce : Zaštita od leđa, Anti pad, protiv ogrebotina, ugrađena zaštita.Pakiranje : 1 x novčanik na telefonskoj kaiševima.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.