• Nedavno
Crni Rhino Tanay srebrni točak sa obojenim finišom

Crni Rhino Tanay srebrni točak sa obojenim finišom

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Veličina kotača : 22x10. Bolt uzorak : 5/127. Offset : ET0. Veličina glavčine : 125mm. Završetak : mat crna sa mašinom za lice i tamnu mat nijansu. Veličina kotača : 22x10. Bolt uzorak : 5/127. Offset : ET0. Veličina glavčine : 125mm. Završetak : mat crna sa mašinom za lice i tamnu mat nijansu. Naš potpuno novi naplatci modela TANAY fokusirani su na novi, brz segment u nastajanju, crossover komunalno vozilo ili CUV. Da li je vaš JUKE, RENEGADE, CROSSTRHEK, HR-V, trax ili čak noviji, nadogradnja na mišićavu 18x8 Tanay očvrsnule svjetlosne legure zaista će se razdvojiti. To su ozbiljni kotači za kamione, sa šest biftenih uparenih žbica, duboko postavljene središnje središte sa agresivnim središnjom kapom i usnom naglašenom vedrom kopčom za vazduhoplovstvo. Visoko ekskluzivni finiš, kombinirajući mat crnu bačvu sa brončanim nizom za govornog tinta, savršeno isključuje dizajn. Tanay točkovi su dostupni u uzorcima od 5 i 6 i nosača, za preciznost na širokom rasponu CUV-a, uključujući novi Chevrolet Colorado i GMC kanjon, novi VW Amarok i Mercedes Sprinter. Kao i svi crnci točkovi za nosoroge, oni su dizajnirani za snagu, izdržljivost i dugotrajan dobri izgled.

Više detalja

Izbor kupaca

Auto-stil J-TEC kotača

KM 31.65

Napravljen od ABS plastike 13inčni Daje vašem automobilu novi izgled Jednostavan za instalaciju Napravljen od ABS plastike 13inčni Daje vašem automobilu novi izgled Jednostavan za instal

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.