• Nedavno
Atmomo 12 inčni crni hubcap poklopac kotača za zamjenu automobila kotač kože od 4 kože od 4

Atmomo 12 inčni crni hubcap poklopac kotača za zamjenu automobila kotač kože od 4 kože od 4

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Brza instalacija za ugradnju, to je jednostavna nadogradnja zamjene za zamjenu. Izrađen visokokvalitetnim ABS plastičnim i patentiranim dizajnom zadržavanja čeličnog prstena. Ovaj je proizvod odličan za zamjenu izgubljenog, oštećenog ili nestalog Hubcapa na vašim vozilima. To je najbolji način za uštedu novca, poboljšati ukupni izgled vašeg vozila i zaštititi čelični točak. Vrlo lako čišćenje, samo koristite redovan automobilski sapun ili vodu. Brza instalacija za ugradnju, to je jednostavna nadogradnja zamjene za zamjenu. Izrađen visokokvalitetnim ABS plastičnim i patentiranim dizajnom zadržavanja čeličnog prstena. Ovaj je proizvod odličan za zamjenu izgubljenog, oštećenog ili nestalog Hubcapa na vašim vozilima. To je najbolji način za uštedu novca, poboljšati ukupni izgled vašeg vozila i zaštititi čelični točak. Vrlo lako čišćenje, samo koristite redovan automobilski sapun ili vodu. Značajka : Brza instalacija Snaga Jednostavna je nadogradnja zamjene za zamjenu da odgovara originalnoj kvaliteti opreme, ali s mnogo poboljšanim dizajnom izrađenim visokokvalitetnim dizajnom čeličnog prstena i patentiranog čeličnog prstena Ovaj proizvod je odličan za zamjenu izgubljene, oštećene ili Nedostaje HUBCAP na vašim vozilima To je najbolji način da uštedite ukupni izgled vašeg vozila i zaštitu čeličnog kotača, samo koristite redovan automobilski sapun ili vodu : Materijal : ABS Boja : crni prečnik : oko 34cm Universal Fit On Informacije o gumama od čeličnog kotača od 12 inča / hubcap-a / hubcap : Sva guma imaju "seriju guma" štampan na bočnom zidu, koji vam može pokazati veličinu gume. Veličina guma treba podudarati veličinu HUBCAP-a za ispravno opremanje. Vehicle treba imati čelične točkove i pomoću Hubcaps. Instalacija : PLS Ljubazno gurnite poklopac kotača na čelični kotač kada ga želite instalirati, možda se ne smijete jednostavno instalirati, samo se opustite, a zatim pokušajte ponovo ili možete otići u garažu Tražite paket pomoći : 1 Podesite poklopac kotača.

Više detalja

Izbor kupaca

Auto-stil J-TEC kotača

KM 31.65

Napravljen od ABS plastike 13inčni Daje vašem automobilu novi izgled Jednostavan za instalaciju Napravljen od ABS plastike 13inčni Daje vašem automobilu novi izgled...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.