• Nedavno
Metcal 905-NBL serija 700 cijevi za ispitivanje šprice sa EF plavim klipom, prirodnim kapacitetom 5cc

Metcal 905-NBL serija 700 cijevi za ispitivanje šprice sa EF plavim klipom, prirodnim kapacitetom 5cc

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jedinstveni ultra-niski nacrt unutarnjeg promjera daje visoku preciznost i stabilnost. Industrijski silikonski / hlorid bez slova, nisko trenje polipropilen. 3 boje : prirodno za većinu generičkih aplikacija, jantar za zaštitu UV / vidljivog svjetlosnog bloka (do 520nm), crna za ukupni svijetlo. Prodaje se u paketima od 50. Jedinstveni ultra-niski nacrt unutrašnjeg promjera prinosi visoku preciznost i stabilnost. Industrijski silikonski / hlorid bez slova, nisko trenje polipropilen. 3 boje : prirodno za većinu generičkih aplikacija, jantar za zaštitu UV / vidljivog svjetlosnog bloka (do 520nm), crna za ukupni svijetlo. Prodaje se u paketima od 50. Jedinstvena ultra-niska konstrukcija unutrašnjeg promjera cijevi špricevca daje veliku preciznost i stabilnost. Špric se sastoji od silikona koji su u skladu sa industrom i bez klorida, niskog trenja polipropilena.

Više detalja

Izbor kupaca

Hamilton 32146 Chaney adapter

KM 2.00

Dosljedne, reproducirajuće injekcije Podesivo zaustavljanje osigurava reprodukciju Vodič za plinger sprečava oštećenja Jednostavan za instalaciju Dosljedne, reproducirajuće injekcije..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.