• Nedavno
3 u 1 USB to Type C kabl za punjenje za DJI FPV drone dodatnu opremu, daljinski kontroler kontroler pokreta baterija Power Cable_47. 2 inch

3 u 1 USB to Type C kabl za punjenje za DJI FPV drone dodatnu opremu, daljinski kontroler kontroler pokreta baterija Power Cable_47.

Zahvalnost:
KM 7.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Primjena】3-u-1 kabl za napajanje posebno je dizajniran za DJI FPV drone, istovremeno punjenje za daljinski kontroler i kontroler pokreta i baterije. 【3-u-1】3 komada porta tipa C i 1 komad USB porta, savršena zamjena originalnog kabla za napajanje, potrebno vam je više pogodnosti prilikom punjenja više uređaja. 【 Dužina】kabl za punjenje snage je 120cm/47.2 inch, udobna dužina za korištenje i nošenje. 【Materijal】napravljena od fleksibilne najlonske žice, sklopiva i izdržljiva, visokog kvaliteta. 【Paket】Paket uključuje samo 1 * kabl za napajanje (uređaj i dodatna oprema nisu uključeni). 【Primjena】3-u-1 kabl za napajanje posebno je dizajniran za DJI FPV drone, istovremeno punjenje za daljinski kontroler i kontroler pokreta i baterije. 【3-u-1】3 komada porta tipa C i 1 komad USB porta, savršena zamjena originalnog kabla za napajanje, potrebno vam je više pogodnosti prilikom punjenja više uređaja. 【 Dužina】kabl za punjenje snage je 120cm/47.2 inch, udobna dužina za korištenje i nošenje. 【Materijal】napravljena od fleksibilne najlonske žice, sklopiva i izdržljiva, visokog kvaliteta. 【Paket】Paket uključuje samo 1 * kabl za napajanje (uređaj i dodatna oprema nisu uključeni). 3 u 1 USB to Type C kabl za punjenje za DJI FPV Drone je kompatibilan sa DJI FPV daljinskim upravljačem, kontrolerom pokreta i baterijom, pružiće dobar način za punjenje više uređaja u isto vreme. Dobićete bolje iskustvo letenja materijal : napravljen od fleksibilne najlonske žice težina : 55g. dužina kabla za napajanje : 120cm / 47.2 inch. Paket uključuje : 1 * kabl za napajanje (uređaj nisu uključeni).

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.