• Nedavno
Loovae 3 kom igračka za kupanje za mališane i djecu

Loovae 3 kom igračka za kupanje za mališane i djecu

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Meki i sigurni materijali : izrađen od 100% čistog prirodnog netoksičnog materijala bez BPA. Igračke za kupke za bebe / Todler veličine su udobno uklapaju u ruke za bebe / TODDLER za ugodno iskustvo vremena za kupku i vrijeme reprodukcije. Edukativna zabava : Loovae igračke za kupke dizajnirane su s ergonomskom shvaćenjem za dječje ruke i privlače njihovu pažnju živim bojama koje će olakšati podučavanje o različitim životinjama. Roditelji : Djeca će biti ometana jarljim bojama za poboljšanje senzornog i taktilnog razvoja dok se pobrinite za njihovu osnovnu potrebu. Toddlers Savršen poklon : Slatke igračke za kupanje životinja su savršeni pokloni za Božić, rođendane i sve ostalo između. Loovae igračke mogu se koristiti za više zabava za vodu poput bazena, kade, palisanog vremena itd. Meka i sigurni materijali : izrađen od 100% čistog prirodnog netoksičnog materijala. Igračke za kupke za bebe / Todler veličine su udobno uklapaju u ruke za bebe / TODDLER za ugodno iskustvo vremena za kupku i vrijeme reprodukcije. Edukativna zabava : Loovae igračke za kupke dizajnirane su s ergonomskom shvaćenjem za dječje ruke i privlače njihovu pažnju živim bojama koje će olakšati podučavanje o različitim životinjama. Roditelji : Djeca će biti ometana jarljim bojama za poboljšanje senzornog i taktilnog razvoja dok se pobrinite za njihovu osnovnu potrebu. Toddlers Savršen poklon : Slatke igračke za kupanje životinja su savršeni pokloni za Božić, rođendane i sve ostalo između. Igračke za loove mogu se koristiti za više zabava za vodu poput bazena, kade, palisanog vremena itd. Savršeno za vrijeme kupaca i vodenih aktivnosti.

Više detalja

Izbor kupaca

ZERODEKO 10 kom.

KM 15.43

Poliestersko vlakno Neto skladište prozračivo za promociju protoka zraka, brzo sušite igračke svoje bebe nakon tuširanja, pogodno za skladištenje Organizator igračaka za kadu za kadu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.