• Nedavno
Debele mozgene igračke Dimpl Splash za bebe i poklone za bebe za uzraste od 2 do 3

Debele mozgene igračke Dimpl Splash za bebe i poklone za bebe za uzraste od 2 do 3

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Set od 3 igračke za kupanje sa dimpl mjehurićima. Podstiče fine motoričke sposobnosti, senzornu učenje, eksperimentiranje, istraživanje. Lopatica i sipati bacačem - veliki zeleni mjehurić u sredini. Dunk The Donut - rupe za kišu na jednoj strani, izljev za tok na drugom. Veliki plavi diml na sredini krofne. Starfish ima 6 dimpl mjehurića, velika čaša za lopove i izlijevanje. Svi DIMPL mjehurići imaju jedinstvene teksture nalik koralju. Uključuje 3 igračke za kupaonicu Dimpl. Doniranje mjeri 4,8 x 4,8 x 2 inča. Visokokvalitetni materijali i izgradnja - potpuno sigurnosni testirani. Dodajte veliki pljusak u Dimpl Fascinaciju za kupku! Svaka od ovih 3 igračaka prepušta otkrićima. Postoji pukotina, bacač i vodeni disk; I svi imaju dimpl mjehuriće!. Izvrsno za uzraste od 18 mjeseci i više; Dimpl mjehurići izrađeni od silikona razreda hrane; BPA bez; Visoka kvaliteta. Podstiče fine motoričke sposobnosti, senzornu učenje, učenje, eksperimentiranje, kreativnost, kreativnost. Mjere krofne 4,8 x 4,8 x 2 inča; Sadrži 3 igračke za kupanje Dimpl; Jednostavno pakovanje. Dodajte veliki pljusak u Dimpl Fascinaciju za kupku! Svaka od ovih 3 igračaka prepušta otkrićima. Postoji pukotina, bacač i vodeni disk; I svi imaju dimpl mjehuriće!. Izvrsno za uzraste od 18 mjeseci i više; Dimpl mjehurići izrađeni od silikona razreda hrane; BPA bez; Visoka kvaliteta. Podstiče fine motoričke sposobnosti, senzornu učenje, učenje, eksperimentiranje, kreativnost, kreativnost. Mjere krofne 4,8 x 4,8 x 2 inča; Sadrži 3 igračke za kupanje Dimpl; Jednostavno pakovanje. Dodajte veliki pljusak u Dimpl Fascinaciju za kupku! Svaka od ova tri kritičara nalik koralju prepuštaju se otkrićima za istraživanje. Lopatica i sipajte s bacačem umotanim oko zelenog mjehurića Dimpl. Dunk The Donuts i nagnite ga na jedan način za kišu i drugi način za tok. Istražite mišiće prekrivene mjehuriće zvijezde, a zatim ga postavite na adresu ili ga koristite kao vodooper vode. Mali istraživači jedva čekaju da zarone i igraju se!. Dimpl Pljusak.

Više detalja

Izbor kupaca

ZERODEKO 10 kom.

KM 15.43

Poliestersko vlakno Neto skladište prozračivo za promociju protoka zraka, brzo sušite igračke svoje bebe nakon tuširanja, pogodno za skladištenje Organizator igračaka za kadu za kadu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.