• Nedavno
HTvront Royal Blue Glitter Transfer Vinyl - 10 x 5ft Royal Blue Glitter HTV vinil za majice, kraljevsko plavo Glitter Iron na vinilu za sve mašine za rezanje (Royal Blue Glitter)

HTvront Royal Blue Glitter Transfer Vinyl - 10 x 5ft Royal Blue Glitter HTV vinil za majice, kraljevsko plavo Glitter Iron na vinilu

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jednostavan za rezanje i korov i prijenos】 Naš HTVRONT GLITTER HTV je deblji i gladak. Uz svoje karakteristike aplikacije za rezanje možete dobiti svoje dizajne do savršenstva bez trošenja viška glitter toplotnog prenosa vinila. Istovremeno, naši sjajni željezo na vinilu je vrlo osjetljiv na temperaturu i pritisak, samo slijedite upute i možete lako prenijeti vinil u tkaninu. Tvrste i mašine za pranje】 Naš Royal Blue Glitter HTV izrađen je od visokokvalitetnih materijala, tako da je vrlo izdržljiv i neće puknuti, izblijediti ili ljuštiti poput vrsta vinila. Naš kraljevski plavi sjajni toplinski vinil je takođe vrlo ljepljiv, ne mogu se neprimjetno pridržavati tkaninu i dobro se drže u pranje. Početna Test za pranje : 40 stepeni, više od 50 puta, 30 minuta / vrijeme. Dizajni s ovim kraljevskim plavim glitter željezom na vinilu ostat će iste boje i neće se spustiti čak i nakon ponovljenog pranja. 【Sparkle & Nema ostataka】 Naši kraljevski plavi sjajni HTV vinilni valjci posebno se obrađuju kako bi vam dizajnirali sjajan izgled. Uz to, svi naši blištini ugrađeni su u vinil i neće ostaviti ostatke prilikom korenja i neće pasti iz vašeg projekta. Novopisi ili profesionalci, veliki ili mali projekti, ovaj kraljevski plavi glitter gvožđe na vinilnu rolu odličan je izbor za vas!. 【Koristite široko i sigurno】 HTVRont Glitter HTV vinil može se koristiti u mnogim aplikacijama, uključujući majice, kape, cipele i torbe. I naše kraljevske plave Glitter HTV rolne su sertifikovane SGS, tako da mogu čuvati vašu porodicu i djecu sigurnu i elegantnu. Dakle, prilagodimo poklon za vašu porodicu, djecu ili prijatelje sa ovim kraljevskim plavim sjajnim toplotnim prenosom toplote vinil!. 【Sjajna usluga】 Potpuno povjerenjemo u ove Glitter HTV rolne. Ali i mi također shvatamo vaše potrebe i komentare i posvećeni su pružanju kvalitetne korisničke usluge. Ako imate bilo koji drugi probleme sa našim kraljevskim plavim sjajem HTV vinilom, slobodno nas kontaktirajte. Dat ćemo sve od sebe da vam pružimo prilagođene rješenja.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.