• Nedavno
L'assurance Financiere-Bond

L'assurance Financiere-Bond

Zahvalnost:
KM 17.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Različite denominacije franaka. Neobičan mali format (7' sa 9 3/4') sa razrađenim obrubom, muškim i ženskim, itd. Neosporeno. Kitnjasto i neobično. Dostupno u zelenoj ili preplanuloj boji. Molimo navedite boju. Ob eznica je dokument o lasništ u za kredit. Obveznice izdaju, ne samo preduzeća, već i nacionalne, državne ili gradske vlasti ili druga javna tijela, a ponekad i pojedinci. Obveznice su kredit preduzeću ili drugom organu. Obično se vraćaju u navedenom vremenskom periodu. Obveznice zarađuju kamatu po fiksnoj stopi, koju preduzeće obično mora platiti bez obzira na njegove finansijske rezultate. Vlasnik obveznica je povjerilac preduzeća.

Više detalja

Izbor kupaca

C. I S. Oil and Gas Co.

KM 25.00

Zaliha štampane Goes Certifikat o dionicama izdaju preduzeća, obično kompanije Dionice su dio stalnih finansija preduzeća Obično se nikada ne vraćaju, a investitor može povratiti svoj

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.