• Nedavno
Jet Gold 16 ploča Isis Pendulum komora Reiki Wiccan Besplatna knjižica Jet Međunarodna kristalna terapija Izlječenje dosje A ++ Metafizička duhovna slika je samo referenca.

Jet Gold 16 ploča Isis Pendulum komora Reiki Wiccan Besplatna knjižica Jet Međunarodna kristalna terapija Izlječenje dosje A ++ Metafizička

Zahvalnost:
KM 7.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovaj klatno djeluje kao prijemnik prilikom postavljanja pitanja poput "Da li je ovo pravi lijek za mene?", A također funkcionira kao snažno emiter sile kada se koristi kao uređaj za ozdravljenje, na primjer u terapiji u boji. Ovi specijalni proizvodi pronalaze ogromnu penetraciju za aplikacije poput onih u bazenima, akvarijumima šljunčane, vrtove, parkovima, party-parcelama, školama, međutim, ozdravljenju, međutim, ozdravljene kvalitete, međutim, ozdravljene kvalitete, međutim, ozdravljene kvalitete i metafizička svojstva su odlični. Kao što je bijela prirodno zračenje, može emitirati bilo koju boju na mentalnoj naredbi i može se koristiti za praktično bilo kakve žalbe. Jedan smo od vodećih proizvođača i dobavljača sa sjedištem u zapadnoj regiji Indiji po imenu Vadodara / Baroda, Gujarat State - ponosna na rođenje u državi u kojoj se rodio Mahatma Gandhi. Slika je samo referenca. 6-ćelijska verzija ISIS klatna je moćnija jer se zračenja dodatno pojaču veće "baterije". Neki od vanrednih izvoznih kvalitetnih radova na bazi kambaja sačinjeni od šljunčanih, onyx kamenja, čipova, karneličara (polirani / poluličan) za npr.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.