• Nedavno
Columbia muške CLG Flanker III fleece jakna

Columbia muške CLG Flanker III fleece jakna

Zahvalnost:
KM 10.07

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Samo ručno pranje. Meka tkanina : ovaj kolumbijski muškarac s upravljanjem planina punim zip 2.0 fleece cura je izrađen ultra-mekim 100% poliesterskim mtr filamentima za savršenu toplinu. Prikladne karakteristike : Ova jakna od flisa sadrži dva bočna patentnih sigurnosnih džepova kako bi se vaši mali predmeti zaštitili. Ultimate udobnost : sa zatvaračem i zatvaračem na zatvaraču, sigurno ste zaštićeni od frigidne hladnoće. Klasična fit : moderan klasični fit i s mekom, laganom osjećajem čini ovu jaknu od flisa u komfornu aktivnost na otvorenom. Svestran : mekan i topao, ova jakna od flisa savršena je sloj za bilo koju zimsku aktivnost. Meka sloj flize mora za bilo kakvu pad, zimu ili proljetni ormar - još više za šetnju ukrštenom kampusu, zato je napravljena naša kolegijalna verzija fleke kolumbijske flankera III. Ovo je meka, hladno vrijeme spremna za spajanje i svakodnevni stil u prilog vašem alma-mater. Dužan si biti topao i bezbrižan u ovoj jakni od runa izrađen našem super mekom poliesterskim filamentima. To je savršen komad za slojevi i prva linija odbrane za borbu protiv hladnih izleta. Kada je visoka aktivnost faktor, klasičan pribor omogućava ugodno pokretanje koje ćete cijeniti. Sideni džepovi sa zatvaračem drže ruke i male predmete sigurne i tople. Dodani bonus je topli ovratnik koji je dovoljno fleksibilan da se nosi gore ili dolje - ovisno o željenom nivou tostilnosti. Columbia nudi ovu kolegijalnu jaknu s višestrukim logotipom na fakultetu i u raznim veličinama. Da biste osigurali veličinu koju odaberete je u pravu, koristite našu grafikon veličine i sljedeće mjerne upute : za rukave, za početak na sredini vrat i mjerite na rukav i dolje na rukavu. Ako dođete na djelomični broj, zaokružite do sljedećeg čak i broja. Za prsa, mjerite u najvećem dijelu grudnog koša, ispod pazuha i preko ramena, držeći vrpcu mjeru firmu i nivo.

Više detalja

Izbor kupaca

Puma muške ferrari t7 jakna

KM 3.33

85% poliester / 15% pamuk Zatvarač sa zatvaračem Zauvijek bolji : Puma se stalno gura da bi bila bolja nego što smo bili jučer Zauvijek je bolje naša je posvećenost smanjenju utjecaj

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.