• Nedavno
RK Sigurnost RW-CLA3-TOR77 Klasa 3 Kiša, jakna, hlače Visoka vidljivost Reflektivna crna dna

RK Sigurnost RW-CLA3-TOR77 Klasa 3 Kiša, jakna, hlače Visoka vidljivost Reflektivna crna dna

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mreža, tkanina Oxford. Zatvarač sa zatvaračem. Samo ručno pranje. Ukupno 5 džepova (2 dna, 1 mobitel grudnog koša, 2 hlače). Vodootporna Oxford tkanina vanjska školjka i mrežaste dvostruke obloge za brzo sušenje. Zatvarač sa zatvaračem sa olujnim poklopcem i zaplijenjenim šavovima. Crna donja jakna i hlače pomažu u skrivanju prljavštine ili masti. Upoznaje ANSI / ISEA 107-2015 standard klase 3. Mreža, tkanina Oxford. Zatvarač sa zatvaračem. Samo ručno pranje. Ukupno 5 džepova (2 dna, 1 mobitel grudnog koša, 2 hlače). Vodootporna Oxford tkanina vanjska školjka i mrežaste dvostruke obloge za brzo sušenje. Zatvarač sa zatvaračem sa olujnim poklopcem i zaplijenjenim šavovima. Crna donja jakna i hlače pomažu u skrivanju prljavštine ili masti. Upoznaje ANSI / ISEA 107-2015 standard klase 3.

Više detalja

Izbor kupaca

Puma muške ferrari t7 jakna

KM 3.33

85% poliester / 15% pamuk Zatvarač sa zatvaračem Zauvijek bolji : Puma se stalno gura da bi bila bolja nego što smo bili jučer Zauvijek je bolje naša je posvećenost smanjenju utjecaj

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.