• Nedavno
Jastuk za grijanje, 5v2a USB grijač jastučić za grijanje od karbonskih vlakana,električni platneni grijač za grijanje Element za vrat leđa abdomena lumbalni jastučić za grijanje pet Warmer 24x30cm 45℃

Jastuk za grijanje, 5v2a USB grijač jastučić za grijanje od karbonskih vlakana,električni platneni grijač za grijanje Element za vrat

Zahvalnost:
KM 40.55

Količina robe
Dostupno na zahtjev

➤【Sklopivi】jastuk za grijanje je sklopiv i nije ga lako deformirati. ➤【Sigurno i jednostavno za korištenje】može se šivati na bilo koju krpu ili presvlaku za sjedište. ➤【5 V 2 A】pogodno za napajanje, samo ga povežite na USB port power bank - a ili adapter za struju od 5 V 2 A. ➤【lako se čisti】lako se čisti i može se prati vodom. ➤【Primjena】široko se koristi za zagrijavanje ramena, vrata, struka, leđa, abdomena i jastuka ili kreveta za kućne ljubimce. Specifikacija : materijal : karbonska vlakna, flanelettevoltage : 5 V struja : 2 konektor : USBSwitch : 3-MOD podesiva temperatura, veličina vremenskog broja : pribl. 24 x 30cm / 9.5 x 11.8 temperatura : oko 45℃težina : 119g / 4.2 oz (približno.) Funkcija tajmera je oko 30 minuta održavajte temperaturu na 45℃-50℃Kako koristiti : 1 : Pronađite komad prošivene jakne, peškir za kupanje itd., i stavite jastučić za grijanje (presavijte ga na pola ili ravno, ako želite da testirate temperaturu, stavite sondu za temperaturu na jastučić za grijanje).2 : jastučić za grijanje je povezan na 5 V2 A USB izlazni interfejs, temperatura sa tri stepena prenosa : indikatorska lampica se prikazuje.3 : temperatura u podstavljenoj jakni će nastaviti da raste kako se vreme grejanja povećava, a očekivana temperatura će se generalno postići za oko 10 minuta.Pažnja : ako je izložen u vazduhu ili postavljen na sto da bi se testirala temperatura, malo toplote će se raspršiti.Paket lista : 1 x grijanje Pad Note : 1. Imajte na umu da struja korišćenog USB izlaznog interfejsa mora dostići 2 A ili više.2. Ako korisnik koristi power bank ili adapter za struju, prekidač se može uključiti, ali će se automatski isključiti nakon otprilike 10 minuta. To je zato što power bank ili adapter za struju koji koristi korisnik ne dostižu oznaku proizvoda za izlaznu snagu. Preporučuje se korištenje drugih napajanja.

Više detalja

Material:
Carbon fiber, flannelette
Voltage:
5VCurrent
Pad Size:
Approx. 24 x 30cm / 9.5 x 11.8inTemperature
Keep the temperature at 45℃-50℃:
How To Use:
1
2:
 The heating pad is connected to the 5V2A USB output interface, three gears temperature
3:
The temperature in the padded jacket will continue to rise as the heating time increases, and the expected temperature will generally be reached in about 10 minutes.
Attention:
If it is exposed in the air or placed on the table to test the temperature, a little bit of heat will be dissipated.
Package list:
1 x Heating Pad
Note:
1. Please note that the current of the USB output interface used must reach 2A or more.2. If the customer uses a power bank or power adapter, the switch can be turned on, but it will automatically turn off after about 10 minutes. This is because the power bank or power adapter used by the customer does not reach the output power product label. It is recommended to use other power supplies.

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.