• Nedavno
Set od 6 blokova kalupačkih perlica! Pojedinačni blokovi mjere 4,25 x3 x1,25 ili .40oz svaki - feaustres boje poput ružičaste, ljubičaste, žute, plave, bijele boje i miješane!

Set od 6 blokova kalupačkih perlica! Pojedinačni blokovi mjere 4,25 x3 x1,25 ili .40oz svaki - feaustres boje poput ružičaste, ljubičaste,

Zahvalnost:
KM 4.38

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uključuje 6 blokova klesarskih perlica! Pojedinačni blokovi mjere 4,25 "x3" x1,25 "ili .40oz svima - feaustres boja poput ružičaste, ljubičaste, žute, plave, bijele boje i miješane! Pjena može učiniti. Roditelji će voljeti koliko je brzo i jednostavno - jednostavno odmotajte pjenaste blokove, skidajte ih, a djeca će se igrati i oblikovati u trenu! Svu zabavu bez nereda - neće se držati nameštaja ili tepiha. Savršeno umetničko snabdevanje za bezbroj sati igre koje možete ponijeti sa sobom kamo god krenete !. razvija umjetničke vještine i kreativnost, odlično za senzornu i taktilnu stimulaciju. Savršeno za umjetničke projekte, učionice, zabave i druge. Velika alternativa Playduugh-u, reproducirajući pesku i glina za oblikovanje gline! Netoksična kalupa testirana kako bi se osiguralo da je besplatno od olova i ftalata. Zadržava se na ASTM D4236. plamen ili izvor topline. Za vekove 3+ (sadrži male dijelove). Čuvajte u optimalnim vijek trajanjima za optimalan život! Uključuje 6 blokova klesarskih perlica! Pojedinačni blokovi mjere 4,25 "x3" x1,25 "ili .40oz svima - feaustres boja poput ružičaste, ljubičaste, žute, plave, bijele boje i miješane! Pjena može učiniti. Roditelji će voljeti koliko je brzo i jednostavno - jednostavno odmotajte pjenaste blokove, skidajte ih, a djeca će se igrati i oblikovati u trenu! Svu zabavu bez nereda - neće se držati nameštaja ili tepiha. Savršeno umetničko snabdevanje za bezbroj sati igre koje možete ponijeti sa sobom kamo god krenete !. razvija umjetničke vještine i kreativnost, odlično za senzornu i taktilnu stimulaciju. Savršeno za umjetničke projekte, učionice, zabave i druge. Velika alternativa Playduugh-u, reproducirajući pesku i glina za oblikovanje gline! Netoksična kalupa testirana kako bi se osiguralo da je besplatno od olova i ftalata. Zadržava se na ASTM D4236. plamen ili izvor topline. Za vekove 3+ (sadrži male dijelove). Čuvajte u optimalnim vijek trajanjima za optimalan život! Squash, squash i oblikujte perlice na bilo koji način na koji biste željeli, a zatim ponovo preoblikujte i obnovite ponovo i ponovo za neprekidno zabavu. Ovaj paket za zabavu savršen je za rođendane ili učionice!. Djeca i roditelji obojica vole našu tajnu formulu bez palice za zabavu za ne-nered nigdje gdje idu plus krile i perle nikad se ne osuši, pa se zabava nikad ne završava!

Više detalja

Izbor kupaca

IFUMOM 80 kom.

KM 37.10

Pena hemisferičnog oblika Kuglice pola kugličnog oblika pjena za cvijeće, koja donosi više zabave za vaše DIY zanate FOAM CHIST CRAFT HALL FOAM HOLL SPHERE CHIBLY HAMS HAMS, jednostava

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.