• Nedavno
Giordana Dri-otpuštanje bez rukava bez rukava

Giordana Dri-otpuštanje bez rukava bez rukava

Zahvalnost:
KM 12.47

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% sintetika. Napravljeno u Sjedinjenim Državama. Povucite zatvarač. Samo ručno pranje. Preporučuje se za temperature od sredine 60 ° F do niskog 40 ° F. suši se 4x brže od pamuka. To znači da tkanina pomiče vlagu sa vaše kože na vanjski Fa. Kreće vlagu sa vaše kože na vanjsku brže. Čuva te hladnije. Savršeni komad za slojevitost pod ljetnim dresovima ili više zimskih odjevnih predmeta. Dri-otpuštajni sloj se suši 4x brže od pamuka. To znači da tkanina kreće vlagu sa vaše kože na vanjsku brže da bi vas hladniji učinio jednom od najstraljijih opcija osnovnih slojeva. Lagana tkanina čini savršenim komadom za nalog pod ljetnim dresovima ili više zimskih odjevnih predmeta. Ovaj poseban osnovni sloj bio je u kolekciji Giordana duže od bilo kojeg drugog i iz dobrog razloga. Radi svoj posao dobro, održava se dalje nastavlja u upotrebi i definicija je jednostavnog korištenog dizajna koji omogućuje da ima cijenu od cijene za performanse koju pruža.

Više detalja

Izbor kupaca

Puma muški dres lige

KM 1.67

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku 100% poliester Napravljeno u SADu ili uvozi Sušiti se Puma brendiranje na grudima Vrat posade Wisture Wicking tehnologija 10

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.