• Nedavno
Decum Raglan majice za žene - Ženska mekani sportovi 3/4 dugih rukava bejzbol tee

Decum Raglan majice za žene - Ženska mekani sportovi 3/4 dugih rukava bejzbol tee

Zahvalnost:
KM 9.43

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku. ★ Polikotton. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. ★ Flaunt svoju zabavnu stranu u ovoj stilizovnim ležernim ženskim majicama bejzbol. Voljet ćete dizajn bloka u boji koji stvara chic kontrast i rupu od ¾ četvrtine raglan koji dodaju ženski dodir na ovu klasičnu majicu 3/4 rukava za žene. Izaberite svoju omiljenu boju, uparite ove vrhove rukavca sa onim trapericama ili šortsima i izađite u sportski stil. ★ Bez obzira da li ste van i ulazite ili savladajte kod kuće, bejzbol majice za žene tretiraju se do impresivne udobnosti. Ženske košulje 3/4 rukav izrađen je pomoću listo pamučne tkanine; To znači mekoću prilagođenu koži i prozračno udobnost da biste bili lijepi i cool cijeli. ★ Polusalo labav, slobodu se slobodu krećete slobodno, silueta da biste pretvorili nekoliko glava, a šik drapeće da biste napravili bilo kakve odjeće zaista pop. Ova raglan košulja žene dostupne su u S-2 XL kako bi se osiguralo veliko uklapanje. ★ Ova dvotonska bajbol majica 3/4 rukava za žene pažljivo su napravljene da vam date čaj koji možete ponosno istrošiti. Sve, od šivanja do rubnog obloga lijepo je učinjeno, a povremene majice od raglanske softball bacaju se dobro u operu bez gubitka oblika ili trčanja. ★ Samo se volite ponosići da vam daju najnoviji stil po najboljoj vrijednosti okolo. Volit ćete veliku pažnju detaljima koji su ušli u svakoj od naših ženskih košulja za bejzbol, a sve po cijeni koja vam daje najbolji prasak za vaš dolar.

Više detalja

Izbor kupaca

Adidas ženski hi lo dressey

KM 8.54

100% pamuk Uvezeno Nema zatvaranja zatvaranja Mašinsko pranje Ženski dres za posade Redovno uklapanje Droptail Hem za dodatnu pokrivenost Iskopati svaki šiljak Ovaj ženski odbojkaški dr

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.