• Nedavno
Hitachi 956005 3-11/16-Inčna Ploča Za Vođenje Bitova Sa Šupljim Jezgrom

Hitachi 956005 3-11/16-Inčna Ploča Za Vođenje Bitova Sa Šupljim Jezgrom

Zahvalnost:
KM 2.41

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mjere 3-11 / 16-inča dužine. Koristi se za bušenje rotacionim čekićem do željenih dubina. Ostaje na mjestu za teške aplikacije. Optimizirana konstrukcija za najbolje bušenje i ostaje na mjestu za teške primjene. Dobro izgrađen sa jednostavnim dizajnom. Koristi se za bušenje i bitove za vođenje. Dizajniran za upotrebu sa rotacionim čekićima. 100-postotna konzistentnost kvaliteta. Dolazi sa ograničenom garancijom od 30 dana. Opis proizvoda Hitachi 956005 3-11/16-inčna ploča za vođenje bitova sa šupljim jezgrom proizvođača Hitachi 956005 3-11/16-Inch Hollow Core Bit Vodič ploča ima jači, dugotrajniji izrade od tradicionalnih vodič ploče. Upotrijebite ovaj proizvod za bušenje rotacijskim čekićem do željenih dubina. Ova stavka ima optimiziranu konstrukciju za najbolje bušenje i ostaje na mjestu za teške primjene. Ovaj proizvod je savršen za rad u različitim materijalima i proizveden je sa 100-postotnom konzistentnošću kvaliteta. Hitachi 956005 3-11/16-inčna ploča za vođenje bitova sa šupljim jezgrom garantuje originalnom kupcu da bude bez nedostataka u materijalu i izradi u periodu od 30 dana od prvobitnog datuma kupovine. Svaki Hitachi dodatak dizajniran je po najvišim standardima i rigorozno je testiran i za performanse i za izdržljivost. Od svog osnivanja, Hitachi je pionir inovativnih tehnologija koje su poboljšale kvalitet izrade širom svijeta. Hitachi je lider u istraživanju i razvoju električnih alata i postigao je mnoge prve rezultate u industriji električnih alata. Danas Hitachi nastavlja tradiciju inovacija i inženjeringa novim funkcijama pored klasičnog kvaliteta.

Više detalja

Izbor kupaca

Jobber Bit, 50, Brzi Čelik

KM 4.70

Cijena Za : Svaka Vrsta Flaute : Spiralna Grupa Svrdla : Svrdlo Veličina Burgije : #50 Prečnik Drške 0.0700 "Tip Tačke : Konvencionalna Završna Obrada Burgije : Ti N Ukupna Dužina : 2"

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.