• Nedavno
Twist burgija, brza zamjena 50kom HSS Set svrdla za uvijanje titanijumskog pištolja za svrdlo za drvo metala 1.0/1.5/2.0/2.5/3.0 mm

Twist burgija, brza zamjena 50kom HSS Set svrdla za uvijanje titanijumskog pištolja za svrdlo za drvo metala 1.0/1.5/2.0/2.5/3.0 mm

Zahvalnost:
KM 12.12

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Nakon gašenja i brušenja, rezna ivica je oštra i ne-brbljavog dizajna. Postepeni rezni zubi osiguravaju tačnu glatkoću i čistoću upuštanja i rupa. 1. HSS set burgija za drvo, plastiku i aluminijum. 2. Vrlo pogodan za DIY, kućnu i opću građevinsku/inženjersku upotrebu. 3. Ne može se koristiti za materijale od nerđajućeg čelika. 4. Prečnik : 1,0 mm 1,5 mm 2,0 mm 2,5 mm 3,0 mm. nakon gašenja i honovanja, rezna ivica je oštra i bez brbljanja. Postepeni rezni zubi osiguravaju tačnu glatkoću i čistoću upuštanja i rupa. 1. HSS set burgija za drvo, plastiku i aluminijum. 2. Vrlo pogodan za DIY, kućnu i opću građevinsku/inženjersku upotrebu. 3. Ne može se koristiti za materijale od nerđajućeg čelika. 4. Prečnik : 1,0 mm 1,5 mm 2,0 mm 2,5 mm 3,0 mm. zadovoljiti vaše potrebe-odlična burgija za metalne/drvene/plastične upuštače, pogodna za kućne DIY i opšte građevinske / inženjerske svrhe1. HSS burgija set za drvo, plastike i aluminum2. Vrlo pogodan za DIY, kućnu i opću građevinsku/inženjersku upotrebu3. Ne može se koristiti za materijale od nehrđajućeg čelikaspecifikacija : tip : twist bušilicamaterijal : brzi čelik premazivanje : titan premazivanje prečnik : 1,0 mm 1,5 mm 2,0 mm 2,5 mm 3,0 mm napomena : zbog ručnog mjerenja, dozvolite grešku od 1-3 mm.Boja predmeta prikazanih na fotografiji može biti malo drugačija na monitoru jer monitor ima drugačiji način kalibracije.Paket uključuje : 50kom twist drill set.

Više detalja

Type:
twist drill
Material:
high speed steel
Coating:
Titanium coating
Diameter:
1.0mm 1.5mm 2.0mm 2.5mm 3.0mm
note:
Due to manual measurement, please allow an error of 1-3mm.:
The color of the items shown in the photo may be slightly different on the monitor because the monitor has a different calibration method.:
Package Included:
50pcs twist drill set :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.