• Nedavno
Cabilock 12 kom zid kutija za pohranu kozmetika Kutija za odlaganje PS bijela

Cabilock 12 kom zid kutija za pohranu kozmetika Kutija za odlaganje PS bijela

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

PS. Kutija za skladištenje kozmetike : Pogodno za urede, izložbene štandove, prednje stolove kompanije i druga mjesta koja treba koristiti. Skladište zida : Zidna kutija može se savršeno odgovarati sa modernim dnevnim boravkom ili kupaonicom, jednostavnim u strukturi. Zidni organizator u kupaonici : Usvajanje vrhunskog materijala, pouzdanog i izdržljivog, može vam osigurati trajan radni vijek. Držač pamučnog jastuka : Lagana i kompaktna sa zidnim dizajnom, pogodan za postavljanje i premještanje, praktično za upotrebu i može biti ukrasni u vašoj kući. Organizator zida u kupaonici : Kompaktno veličina i lagani dizajn, dobro organizujte pamučnu briskonu, može držati zubni konac, bateriju i tako dalje. Paket uključuje 12 x zidnih osobina -Materijal : PS pamučni krug Dispenser -Size : 8.50x8.50x4.50cm / 3.34x3.34x1 Organizator za kosu. -Kolor : White Wall Mount Organizator kupaonice - izrađen od premium materijala za izdržljive i-zelenu upotrebu, praktične i čvrste organizatore i skladištenje zidova. - Kompaktna veličina i lagan dizajn, dobro organizirajte pamučni bris, može držati zubnu konu, bateriju i tako na zidnoj memoriji. - Pomoći vam da se učinkovito izbjegavate i loše supstance sa praktičnim organizatorima šminke za dizajn. - Primjenjivo za spavaću sobu, dnevni boravak, dječju sobu, kuhinju, kupatilo i više montiranih za šminkanje zidova. - Može se efikasno od sušenja da se izbjegne otpad. Isprobajte kutiju za odlaganje, vaš će život biti bolji organizator na zid.goods Information Cotton Bod Holder Da li tražite trajni prostor za pohranu za nedavno? Proizvod je napravljen od dobrog i, koji je praktičan da ljudi koriste cijelo vrijeme.Cotton sbori za skladištenje, bit će dobro pomagač uskoro kad vam je potreban takav držač praktičnog sundrijeva.

Više detalja

Izbor kupaca

Umiriko 4 kom.

KM 29.90

❤ Vodootporan i vlažan : Poklopi su čvrsti i tijesni, držite apotekarne tegle u kupaonici i pamuk neće pahuljiti od vlage ❤ELEGANTNI UKLJUČIK : Funkcionalna još ukrasna, izvrsna i

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.