• Nedavno
Pengruili Vodootporna kanala, 8 rolanje Multi koristite obojeni kanal od kanala, traka od jezetih kanala Nema ostataka jakih ljepila, za zanate, korištenje popravke kuće, vezivanje tepiha. (FN-6-8MX-4,5 * 10)

Pengruili Vodootporna kanala, 8 rolanje Multi koristite obojeni kanal od kanala, traka od jezetih kanala Nema ostataka jakih ljepila,

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

8 Rolls Multi Color kanal traka - Dimenzija kanala je na 10 metara dužine x 1,77-inčna širina. Savršeno za ambalažu, brtvljenje, paket, obvezujuće i opće održavanje. Ručno se možete lako rastrgati i ne deformira ili ne ostavlja ostatke. Kaseta od kanala izrađena je sa super-jakim, izdržljivim lijepljenjem i dobro se zalijepi na raznim površinama. Vodootporna kanalna kaseta, ima vodootporno podupiru snažno prijanjanje koje se može nositi sa bilo kakvim vremenom, na njemu će ostati zaglaviti nakon nanošenja bez ikakvog uvijanja. Pouzdan za unutarnju i vanjsku upotrebu. Višenamjenska to može koristiti u bilo kojem trenutku, bilo gdje - djeca DIY umjetnosti, zanati, učionice, osnovni popravak kuće, pakiranje, pričvršćivanje rupa, vodovoda, revizija tepiha, paketa, a vi možeš misliti! Ova univerzalna kaseta dobit će posao za vas po pravoj cijeni!.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.