• Nedavno
Sofa kašika kašika kašika kafe kašika za kavu, kašike za supu Porculan kineski japanski azijski rižni kašici pribor za predjelo 5 kom.

Sofa kašika kašika kašika kafe kašika za kavu, kašike za supu Porculan kineski japanski azijski rižni kašici pribor za predjelo 5

Zahvalnost:
KM 20.23

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Veličina : 13 * 3,9 cm / 5 * 1,5 inča. Izvrsne kineske kašike za juhu se postavljaju kada ih koristite kada ih koristite za supu, rižu, kašu, žitarice, predjele, wonton, tong sui, pho, udon, ramen i druge rezance. Materijal : kineska keramika. Komercijalni kvalitet može se koristiti u restoranima, prodavnicama hrane, ugostiteljskim hodnicima itd. Ergonomska ručka sa sjajnim završenim, pogodnim za restoran, hotel, vjenčanje i porodičnu stolu, ali preporučuje se ručno pranje suđa!. Veličina : 13 * 3,9 cm / 5 * 1,5 inča. Izvrsne kineske kašike za juhu se postavljaju kada ih koristite kada ih koristite za supu, rižu, kašu, žitarice, predjele, wonton, tong sui, pho, udon, ramen i druge rezance. Materijal : kineska keramika. Komercijalni kvalitet može se koristiti u restoranima, prodavnicama hrane, ugostiteljskim hodnicima itd. Ergonomska ručka sa sjajnim završenim, pogodnim za restoran, hotel, vjenčanje i porodičnu stolu, ali preporučuje se ručno pranje suđa!. Phonmethe Izvrsne kašike za azijske supe postavlja vas kada ih koristite za supu, rižu, kašu, žitarice, predjela, wonton, tong sui, pho, udon, ramen i druge rezance. Ove prekrasne kašike izrađene su od keramike. Mogu se koristiti u restoranima, prodavnicama hrane, ugostiteljskim hodnicima i još mnogo toga.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.