• Nedavno
IRWIN stezaljka originalna kliješta za zaključavanje sa rezačem žice, 2 komada

IRWIN stezaljka originalna kliješta za zaključavanje sa rezačem žice, 2 komada

Zahvalnost:
KM 15.61

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Idealno za zatezanje, stezanje, uvijanje i okretanje. Napravljen od visokokvalitetnog toplotno obrađenog legiranog čelika za izdržljivost. Klasično okidačko oslobađanje dizajnirano da pruži maksimalnu silu zaključavanja. Očvrsli zubi su dizajnirani da prianjaju iz bilo kog ugla. Set uključuje kliješta za zaključavanje čeljusti od 7" sa rezačem žice i kliješta za zaključavanje nosa od 6 " sa rezačem žice. Opis proizvoda IRWIN originalna kliješta za zaključavanje sa steznim držačem sa setom rezača žice uključuju 7 "zakrivljenu vilicu i 6" dugačka kliješta za zaključavanje nosa, oba sa rezačima žice za povećanu svestranost. Napravljeni od visokokvalitetnog toplotno obrađenog legiranog čelika, imaju klasično oslobađanje okidača za maksimalnu silu zaključavanja i očvrsnute zube za držanje iz bilo kojeg ugla. Od proizvođača Irwin Alati 36-2 kom. Originalni set kliješta za zaključavanje sadrži : 7 WR i 6 LN. Ova dva alata pružaju vam svestranost za obavljanje mnogih poslova. 7wr ima zakrivljenu vilicu sa rezačem žice za širok spektar primjena. Kliješta za dugi nos od 6 LN omogućava vam da uđete u uske prostore i radite s malim dijelovima. Ovi alati za zaključavanje idealni su za zatezanje, stezanje, uvijanje i okretanje. Stezaljke su izrađene od visokokvalitetnog toplotno obrađenog legiranog čelika za maksimalnu žilavost i izdržljivost.

Više detalja

Izbor kupaca

Klešta za klešta za bande

KM 0.33

Set Komad : 1 Materijal : metal Naši alati su napravljeni od visokokvalitetnih, jakih i izdržljivih materijala Unesite pogodnost svom poslu i efikasnije završite bilo koji svoj posao...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.