• Nedavno
Kafenda barna vrata velika crna 8,9 inčna čelična čelična ručka ručka klizna vrata ormara vrata garaža

Kafenda barna vrata velika crna 8,9 inčna čelična čelična ručka ručka klizna vrata ormara vrata garaža

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ekonomičan - nabavite savršena hardver za vrata koji ste tražili na vrlo umjerenom trošku - 8,9 inčnim ručicama dugih vrata. 100% garancija za povrat novca - Ovo je sjajan proizvod, vjerujemo da će vam se svideti i iskoristiti! ! Ako to ne učinite iz bilo kojeg razloga, osigurat ćemo 100% garanciju povrata novca. Prije nego što kliknete "Dodaj u košaricu", provjerite je li prikazan kao proizvod koji se prodaje "Lyang". Specifikacije - ovakvakvakva kvaliteta teži 184 grama, iznosi 225 mm, iznosi 225 mm od kraja do kraja, debljine 4 mm, širine 32 mm i 200 mm od rupe do rupe. , obložena crnom i opremljena su četiri odgovarajuća vijcima. 100% novca za povrat novca garancija 100% garancije da ste potpuno zadovoljni našim proizvodima. Čvrsta i elegantna izrađena od visokokvalitetnog čelika, može izdržati oštre uvjete, bilo da ga koristite u zatvorenom ili na otvorenom. Istovremeno je glatka, sažeta i elegantna. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas, pomoći ćemo vam da riješite problem i osigurate svoje zadovoljstvo iz bilo kojeg razloga, ako niste zadovoljni našim proizvodima, možete nas vratiti u roku od 15 radnih dana nakon prijema robe.

Više detalja

Izbor kupaca

Vijak, bačva, 3 u l-svaki

KM 3.60

Bolt, bačva, 3 u L Bolt, bačva, 3 u L Artikal : Barrel klizni vijak; Vrsta rada : Samo zakonsko površinski udar; Završetak : cink; Dužina : 3 u; Širina : 1 1 / 2 in; Visina : 1 / 2 in;

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.