• Nedavno
Zamjena FPL-a klizna ručka na vratima na vratima sa povlačenjem na nosećim potezom - u središtu palca

Zamjena FPL-a klizna ručka na vratima na vratima sa povlačenjem na nosećim potezom - u središtu palca

Zahvalnost:
KM 17.48

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Unutrašnjost čvrsta mesingana konstrukcija za izdržljivost i eksterijer kvalitete je Cink Die Cast Construction. Palac je u središnjem položaju, 2 "centar do centra (C-T-C) od montirnih vijka. Jednostavan za pričvršćivanje unutrašnje ručice sa klasičnom vanjskom ručkom reverzibilnom za desna ili lijeva vrata. Sadrži montažni hardver za 1-1 / 2 do 1 -3/4 "debljina vrata. Jednostavna zamjena za većinu kliznih ručica; STANDARD 3-15 / 16 "vijčani vijci u sredini. Unutrašnjost čvrsta mesingana konstrukcija za izdržljivost i eksterijer kvalitete je Cink Die Cast Construction. Palac je u središnjem položaju, 2 "centar do centra (C-T-C) od montirnih vijka. Jednostavan za pričvršćivanje unutrašnje ručice sa klasičnom vanjskom ručkom reverzibilnom za desna ili lijeva vrata. Sadrži montažni hardver za 1-1 / 2 do 1 -3/4 "debljina vrata. Jednostavna zamjena za većinu kliznih ručica; STANDARD 3-15 / 16 "vijčani vijci u sredini. FPL zamjena kliznih vrata s norbinim povlačenjem - središta okretanog palca : Ova visokokvalitetna zamjena kliznih vrata sadrži kvalitetnu čvrstu mjehurnu unutrašnju ručicu koja je lako prianjati i nudi dobar prostor za prste. Moderna vanjska vuna je od cinkovog izgradnje od bave boje sa izdržljivim finiznim premazom u prahu. Konfiguracija preokreta u središnjem palcu smjestit će mnoge 3-rupe mljevene klizne staklene i terase. Reverzibilna predaja sadrži desnu ili lijevu vrata. Ovaj kompletni set ručke uključuje ručke i vanjske ručke i instalacijski hardver za debljinu vrata 1-1 / 2 "do 1-3 / 4". Izmjenjiva adapterska ploča koja je uključena sa bravom od mortise je za upotrebu na većini drvenih kliznih vrata. (Molimo pogledajte ručke Dimenzije i informacije o vratima fotografije kako biste osigurali opremu.).

Više detalja

Izbor kupaca

Vijak, bačva, 3 u l-svaki

KM 3.60

Bolt, bačva, 3 u L Bolt, bačva, 3 u L Artikal : Barrel klizni vijak; Vrsta rada : Samo zakonsko površinski udar; Završetak : cink; Dužina : 3 u; Širina : 1 1 / 2 in; Visina : 1 / 2 in;

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.