• Nedavno
RFME Photo album, savršeni poklopac 3in foto album lagana za rekorde za putovanja

RFME Photo album, savršeni poklopac 3in foto album lagana za rekorde za putovanja

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Skladište fotografije : Torba za pohranu fotografija čini ga prikladnijim za organiziranje fotografija, fotografije iz gubitka i sačuvanje dobre uspomene. Skladište fotografije : Torba za pohranu fotografija čini ga prikladnijim za organiziranje fotografija, fotografije iz gubitka i sačuvanje dobre uspomene. Prekrasan izgled : Foto album ima elegantan i topli dizajn, možete ga nositi u bilo kojem trenutku, a može se koristiti i kao ukras u običnim vremenima. Lagana : ovaj 64 džepovi mini slika ima laganu težinu od 149g / 5.3oz. Vrlo prenosiv, možete ga nositi kad izađete da biste reproducirali i pohranili svoje fotografije na vrijeme. Široke primjene : Može se koristiti kao svakodnevno skladištenje fotografija, vjenčanica GSTBOOK, godišnjica ili drugi smisleni odmor. Može se koristiti i kao pokloni za sretna uspomena na pisce i prijatelje. Skladište fotografije : Torba za pohranu fotografija čini ga prikladnijim za organiziranje fotografija, fotografije iz gubitka i sačuvanje dobre uspomene. Skladište fotografije : Torba za pohranu fotografija čini ga prikladnijim za organiziranje fotografija, fotografije iz gubitka i sačuvanje dobre uspomene. Prekrasan izgled : Foto album ima elegantan i topli dizajn, možete ga nositi u bilo kojem trenutku, a može se koristiti i kao ukras u običnim vremenima. Lagana : ovaj 64 džepovi mini slika ima laganu težinu od 149g / 5.3oz. Vrlo prenosiv, možete ga nositi kad izađete da biste reproducirali i pohranili svoje fotografije na vrijeme. Široke primjene : Može se koristiti kao svakodnevno skladištenje fotografija, vjenčanica GSTBOOK, godišnjica ili drugi smisleni odmor. Može se koristiti i kao pokloni za sretna uspomena na pisce i prijatelje. Specifikacija : Photo Album Material : 149g / 5.3ozproizvod odvijao veličinu : 24x14.5cm / 9.5x2.7 Inpacpcija slika : 8.5x2.4inpackage lista : 1 x Albunote : Pogodna veličina fotografije je 8,5x6cm.all Proizvodi u ovoj trgovini puštaju profesionalne kamere i pažljivo se ispravljaju i prilagođavaju u odnosu na stvarne objekte, kako bi bili u skladu sa stvarnim predmetima što je više moguće. D Problemi poput pucanja i kromatske aberacije različitih monitora, može postojati neznatna razlika u boji između slika proizvoda i stvarnih objekata, što nije problem kvalitete. Stvarni predmet prevladava.

Više detalja

Item Type:
Photo Album
Material:
PC
Gross Weight:
149g / 5.3oz
Product Unfolded Size:
24x14.5cm / 9.4x5.7in
Acceptable Photo Size:
8.5x6cm / 3.3x2.4in
Package List:
1 x Album:
Note:
Suitable photo size is 8.5x6cm.All the products in this store are shot by professional cameras, and are carefully corrected and adjusted in comparison with the real objects, so as to be consistent with the real objects as much as possible. D to problems such as shooting lights and chromatic aberration of different monitors, there may be a slight color difference between the product pictures and the real objects, which is not a quality problem. The actual item shall prevail. :

Izbor kupaca

Le Sserafim - Vol.1 Neopsiven

KM 2.33

"KPOP tržište (Hanteo & Gaon Chart porodične trgovine) isporučit će vašu narudžbu iz Južne Koreje Datum objavljivanja : 2023.05.02 (stavke će biti isporučeni uzastopno nakon datuma

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.