• Nedavno
PRETYZOOM LED Božić Music House Božić pejzaž Ornament Desktop svjetlosni smola ukras za Božić Party Favor pokloni

PRETYZOOM LED Božić Music House Božić pejzaž Ornament Desktop svjetlosni smola ukras za Božić Party Favor pokloni

Zahvalnost:
KM 13.51

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Izrađen od kvalitetnog materijala, savršen za uređenje doma, ureda, trgovine i restorana. Osvetljenje je blago, tako da vam može doneti topli osećaj života. Prepoznatljivi ukrasi stvaraju bajkovitu sanjivu ljepotu. Takođe se mogu koristiti kao pozadinski rekviziti za upotrebu snimanja fotografija. Glatka tekstura, nema oštrih dijelova, sigurna za igru djece. Opis dekori za Božićnu kuću izrađeni su od vrhunskog materijala, koji može izdržati dugoročnu upotrebu. Ovi ukrasi su puni festivalske atmosfere. Možete ih koristiti za uređenje spavaće sobe, dnevnog boravka, bašte, dvorišta do više festivalske atmosfere. Karakteristike-snjegović u boji, boja drveta kao što je prikazano - materijalna smola i LED lampa original - veličina 15. 00 X13. 50 X11. 00cm 5. 89 X5. 31 X4. 32 inča - izrađen od kvalitetnog materijala, savršen za uređenje doma, ureda, trgovine i restorana.- Glatka tekstura, nema oštrih delova, bezbedan za igru dece.- Osvetljenje je blago, tako da vam može doneti topli osećaj života.- Takođe se mogu koristiti kao pozadinski rekviziti za upotrebu snimanja fotografija.- Prepoznatljivi ukrasi stvaraju bajkovitu sanjivu ljepotu. Paket uključujući 1 x Božić ukras.

Više detalja

Izbor kupaca

Selo prokletih laserskih

KM 2.00

Boja Proširena igra Pismo Box Edition Stereo surround 99 min Vizija Johna Stolara onoga što se događa kada grad padne pod moći djece koja su rođena istovremeno sa moćima UNa obične!

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.