• Nedavno
ABOOFAN 7 kom model kabine poklon noć u obliku vrtića dekori ukrasi za uslugu Glitter minijaturna scena Villa Center dekorativna zgrada Town up desktop kolekcije snijega Ornamnet:

ABOOFAN 7 kom model kabine poklon noć u obliku vrtića dekori ukrasi za uslugu Glitter minijaturna scena Villa Center dekorativna zgrada

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Božićni ukrasi dolaze sa retro izgledom, koji će imati ugodnu atmosferu u vašoj kući. Viseći ukrasi za božićnu jelku Osvijetlite prazničnu atmosferu i učinite da vaš dom ima novi svjež izgled. CLAUS GINGERBREAD HOUSEFrosted Gingerbread House - ovaj Božić mini Kućni dekor napravljen od vrhunskog materijala, za korištenje. Sezonski mikro pejzaž stvara toplu, romantičnu i retro atmosferu tokom božićnih festivala ili drugih zabava koje su vodile kuću od medenjaka. Božić desktop ukrasi-oni su divni ukrasi za Božić festival, i odličan izbor za božićni poklon svjetlosni kuća dekor. Paket uključuje 7 x ukras karakteristike 9. 00 X8.00 X7.50cm/3.54x3.14x2.95 U Božić brvnara. - Široko se koristi, može se koristiti i sami, ali i kao poklon rodbini i prijateljima Božićna figurica od medenjaka. - Materijal : smola Božić kuća figurice. - Ovo je minijaturna kuća od smole, dizajnirana u obliku božićnog stila sa jarkim bojama božićni dekor od medenjaka. - Sa svjetlosnim dizajnom, može se koristiti kao svjetlo za dekoraciju noću, kao i mini scenski dekor božićno selo. - Izgraditi vilinski Svijet za vas djecu sa ukrasom za božićnu smolu, kućnom figuricom osvijetljenom od medenjaka. - Veličina : 8, 50x8, 00 X7, 50cm/3, 34x3, 14x2, 95in ukrasi za medenjake. - Stavi ga na stolu, kabinet, radni sto ili bilo koje drugo mjesto želite, ste kući više festival atmosfera Božić Glitter house.Informacije o robiclaus gingerbread house ovo je Božićni mini Kućni dekor, koji je napravljen od materijala, koji je i čvrst.Božićno drvo viseći ukrasi divni pokloni za vaše prijatelje i porodicu.Božić ukrasi savršen za razne party decors ili domaćinstvo ukras.

Više detalja

Izbor kupaca

Selo prokletih laserskih

KM 2.00

Boja Proširena igra Pismo Box Edition Stereo surround 99 min Vizija Johna Stolara onoga što se događa kada grad padne pod moći djece koja su rođena istovremeno sa moćima UNa obične!

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.