• Nedavno
Vilros Raspberry Pi Pico sa kompletnim kompletom za zaglavlje

Vilros Raspberry Pi Pico sa kompletnim kompletom za zaglavlje

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Raspberry pico kompletni komplet za starter uključuje osnovne predmete potrebne za početak sa Raspberry Pi Pico projektima. Uključuje vrećicu za pohranu za zaštitu i zadrži sve dijelove urednim. Uključuje ploču od maline PI Pico s zaglavljenim zaglavljama sa zaglavljama u iznosu od RP2040 mikrokontrolera dizajniranog od maline PI u Velikoj Britaniji. Uključuje : podatke i kabl za napajanje - baterije od pola veličine i skakača - držač baterije (ne uključuje baterije) - projektna ploča koja drži ploče za kruh i nosač baterije u mjestu i baterije. Svi dijelovi pod vilrosom pune 1 godine garancije. Raspberry pico kompletni komplet za starter uključuje osnovne predmete potrebne za početak sa Raspberry Pi Pico projektima. Uključuje vrećicu za pohranu za zaštitu i zadrži sve dijelove urednim. Uključuje ploču od maline PI Pico s zaglavljenim zaglavljama sa zaglavljama u iznosu od RP2040 mikrokontrolera dizajniranog od maline PI u Velikoj Britaniji. Uključuje : podatke i kabl za napajanje - baterije od pola veličine i skakača - držač baterije (ne uključuje baterije) - projektna ploča koja drži ploče za kruh i nosač baterije u mjestu i baterije. Svi dijelovi pod vilrosom pune 1 godine garancije. Vilros Raspberry Pi Pico Kit da vas ustane i trče sa maline pipicom. Dijelovi i komponente 1 × Pretpostavljeni Raspberry PI Pico sa pregovorom zaglavlja sa zaglavljama od 2x20 pin 1 × pune veličine Bludboard 400 rupa, ljepljiva nazad 1x držač i ploča za kruh i držač baterije na mjesto za lako i uredno iskustvo ožičenja. 30 × Jumper Wires 10pcs muški-ženski (m2f), 10pcs muški do muški (m2m), 10pcs žensko-žensko (F2 F). 1x 3 AA držač baterije sa mikro USB priključkom Power The Pico on GO 1 X neoprenski dijelovi za pohranu sa džepom Unutarnji dimenzije : 10x7 inča, dvostruki zipper.black neopren, Skladište petlje 1 × USB tip-a do mikro vrsta -B 2.0 kabel 5-pinski, 28 / 28 AWG 1 × 3 pin. Ne pretpostavlja se - može se koristiti na SWD jastučićima po želji. (SWD jastučići se uglavnom ne koriste) 1x mana pico pico pico pico pico.

Više detalja

Izbor kupaca

Kamera od maline pi noir

KM 14.99

Novi modul za maniru PI V2 : MX219 8megapiksel senzor sa fiksnim objektivom fokusiranja, koji nije samo nadogradnja rezolucije, već i skok prema naprijed u kvaliteti slike, vjernosti boje i

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.