• Nedavno
Bandai Hobby-Gundam 0080 - # 47 RX-78NT - 1 Gundam Alex, Bandai HGUC

Bandai Hobby-Gundam 0080 - 47 RX-78NT - 1 Gundam Alex, Bandai HGUC

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Za montažu nije potrebno ljepilo, za uklanjanje dijelova sa trkača potrebna je hobi štipaljka. Obojena Plastika, malo ili nimalo boje potrebne za repliciranje izgleda. Za montažu nije potrebno ljepilo, za uklanjanje dijelova sa trkača potrebna je hobi štipaljka. Obojena Plastika, malo ili nimalo boje potrebne za repliciranje izgleda. Rođen u saradnji između Bandai Namco Games, Bandai, Sunrise i Banpresto za njihov projekat "Harmony of Gundam", tip Zaku i Sniper je novo Mobilno odijelo Zeon posebno stvoreno za novu arkadnu igru" MS Gundam : Bonds of the Battlefield". Ovaj impresivni komplet se lako sklapa i izgleda odlično čak i bez boje! Njegovo desno koljeno se može preklopiti prilikom zauzimanja snajperskog položaja, uključeni su najlonski mrežasti poklopac i savitljiva žica za detaljizaciju i povezivanje ruksaka sa snajperskom puškom, a tu su i prozirni plastični dijelovi za mono oko i nišan. Mitraljez zacu je takođe uključen kao rezervno oružje.

Više detalja

Izbor kupaca

Komplet Modela Seoske Diorame

KM 54.99

Napravljen od pravih komada keramike koji simuliraju cigle i kamenje Uključuje sve potrebne materijale za izgradnju visokokvalitetnog modela Približan broj komada : 6100 Sastavljena Velič

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.