• Nedavno
Kotobukiya Frame Arms Girl plastic model Kit ručni scale Architect 8 cm

Kotobukiya Frame Arms Girl plastic model Kit ručni scale Architect 8 cm

Zahvalnost:
KM 18.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Frame Arms Girl Plastic model Kit ruku Scale arhitekta 8 cm. Komplet modela uključuje dva unaprijed štampana dijela lica (zadano, gledanje naprijed/vikanje). Ovaj minijaturni model koristi podatke iz Frame Arms Girl Architect, održavajući visok nivo detalja i tačnosti događaja u manjem obimu. Uprkos malom rastu od 75 mm, model se može pohvaliti sa 20 tačaka artikulacije. Komplet uključuje naljepnice za oči i druge oznake. Frame Arms Girl Plastic model Kit ruku Scale arhitekta 8 cm. Komplet modela uključuje dva unaprijed štampana dijela lica (zadano, gledanje naprijed/vikanje). Ovaj minijaturni model koristi podatke iz Frame Arms Girl Architect, održavajući visok nivo detalja i tačnosti događaja u manjem obimu. Uprkos malom rastu od 75 mm, model se može pohvaliti sa 20 tačaka artikulacije. Komplet uključuje naljepnice za oči i druge oznake. Sljedeći proizvod u redu za pridruživanje Frame Arms Girl" hand scale "seriji je Frame Arms Girl "Architect"! Na osnovu modela "arhitekta" koji je dizajnirao Takayuki Yanase sa likovnom umjetnošću koju je stvorila Humikane Shimada, arhitekta je vjerno kreiran u novoj minijaturnoj ljestvici koja vam može stati na dlan! Specifikacije modela : -komplet modela uključuje dva unaprijed štampana dijela lica (zadano, gledanje naprijed/vikanje). - Ovaj minijaturni model koristi podatke iz Frame Arms Girl Architect, održavajući visok nivo detalja i tačnosti događaja u manjem obimu! - Uprkos malom rastu od 75 mm, model se može pohvaliti sa 20 tačaka artikulacije. Uključene su dvije jedinice za udarnu Koljenicu (ne udarna Ivica). - Komplet uključuje naljepnice za oči i druge oznake. - Komplet dolazi sa dva neštampana dijela lica (podrazumevano, gledanje naprijed/vikanje) za upotrebu sa priloženim naljepnicama. - Osim otvorenih i zatvorenih dijelova za ruke, komplet uključuje i ruke za držanje većeg oružja, kao i dva dijela za držanje za MSG i drugi dijelovi oružja. - Komplet uključuje dijelove za pretvaranje spojeva od 2 mm u 3 mm kako bi model bio kompatibilan sa MSG oružjem i priborom. - Stražnji dijelovi su uključeni za korisnike da odaberu između 2mm i 3mm priključnih tačaka. - Odvojeni oklop za ramena sa priključnim tačkama od 2 mm je uključen.

Više detalja

Izbor kupaca

Komplet Modela Seoske Diorame

KM 54.99

Napravljen od pravih komada keramike koji simuliraju cigle i kamenje Uključuje sve potrebne materijale za izgradnju visokokvalitetnog modela Približan broj komada : 6100 Sastavljena Velič

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.