• Nedavno
Davitu DC motor - DC6V 12V RS550 CHOCK ELEKTRIČNA MOTORNA MEZA, DC električni motor 14000 o / min, J17200 -: 12v 23000 o / min)

Davitu DC motor - DC6V 12V RS550 CHOCK ELEKTRIČNA MOTORNA MEZA, DC električni motor 14000 o / min, J17200 -: 12v 23000 o / min)

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Brzina (o / min) : 12v 23000 o / min. Obrtni moment : DC električni motor. Upotreba : automobil, električni bicikl, kućni aparat. Broj modela : J17200. Zaštititi značajku : vodootporan. Brzina (o / min) : 12v 23000 o / min. Obrtni moment : DC električni motor. Upotreba : automobil, električni bicikl, kućni aparat. Broj modela : J17200. Zaštititi značajku : vodootporan. Naziv : DC motorna mjenjača Napon : DC6 V 12 V lista : Motor + mjenjač koristi : obično se koristi u automobilima, automobilima daljinskog upravljača, motocikli, atv, karting. Dijete modificirana. (2) Mnogi za izbor, drugačiji špediter i drugačiji. (3) Ako je red u sezoni za kupovinu, logističkim kompanijama bit će vrlo zauzete, a neke naloge mogu potrajati nešto duže kako bi se pristigle, molim vas, obavijestite nas ako želite proširiti Vremenski period za potvrdu isporuke. (4) Ako je da je udaljen za vašu izgradnju kompaniju, promijenit ćemo drugi špedicirati na. (1) Nismo odgovorni za carina ili porez na odredište. (3) Kompanija će platiti Tarife unaprijed obično, a zatim vam naplaćuju kada pošaljete kući ili odaberete predmete gore. Molimo ne odbijajte ih za dodatne troškove. (1) Ako niste zadovoljni kada primite stavke, vratite ga u roku od 10 dana za zamjenu ili povrat novca. Molimo kontaktirajte me prije nego što ga vratite. (2) Povratna stavka mora biti u novom i neiskorištenom stanju sa svim originalnim oznakama i pakiranjem. (3) Ako je stavka neispravna nakon 30 dana, možete ga još uvijek poslati natrag. Poslat ćemo vam novu nakon primitka neispravnog predmeta. Ali imate dodatni. (1) Provjerite da li su vaši predmeti stigli u dobrom stanju, a zatim potvrđuju zadovoljnu dostavu. (5) Sve s odgovorit će se u roku od 1 radnog dana. Ako ne dobijete svoj odgovor, molimo vas da vam se uputimo i odgovorit ćemo vam što je prije moguće. (6) Samo ozbiljan kupac! Molimo vas stavite ponudu samo ako se slažete sa svim pojmovima. Koliko platim za kupovinu? P : Koliko košta moju zemlju? O : Postoji 7 kompanija za izbor : ,,,, SF i. Ako je težina paketa manja od 2 kg i duljina kutije kratka od 60cm, možete izbora od .q : I.

Više detalja

Izbor kupaca

540 RC motor

KM 47.90

Obnovi se lako dostupnim četkicama i oprugama Posebno dizajniran za RC vozila koja zahtijevaju preciznu kontrolu kretanja Laboratorije za ožičenje s direktnim lemljenjem za fleksibilne op

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.