• Nedavno
TEAMER secesijski list kopča za kosu metalne ukosnice Dodaci za kosu Styling pokloni za žene

TEAMER secesijski list kopča za kosu metalne ukosnice Dodaci za kosu Styling pokloni za žene

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijal : napravljen od metalne legure,jak i izdržljiv materijal, prilično i fin out looking. Veličina : veličina kopče je 1,75 * 4 inča.Težina je 1.12 oz. Modni dizajn, izgleda sjajno i moderno i za djevojke i za žene. Različite boje odgovaraju bilo kojoj odjeći, stilu i raspoloženju. Dizajniran za lično nošenje ili za Božić, rođendan, zabavu , hoilday nakit ili poklone za model, majku, djevojčice, kćer, djevojku, ženu, prijatelja, baku.. ili samo sebe. Paket : kopča za kosu bila je dobro upakovana u luksuznu baršunastu torbicu,dobro za zaštitu u tranzitu i lijepa kao poklon. Ovaj nakit je napravila kompanija teamer Jewelry-specijalizovana za dizajn i izradu veoma modnog nakita kako bi zadovoljila ukus kupaca, veličina i značenje su savršeni za žene. Napravljen od visokog kvaliteta - legura, ekološki napravljen, bez nikla i olova. Ako birate poklon za svoju porodicu i prijatelje, teamer nakit je najbolji izbor!.

Više detalja

Izbor kupaca

SWPEET 100 kom.

KM 3.33

★ Konkle za rolere pogodne su za izradu pojaseva, pojaseva i odjeće, prtljažnim pojasevima i ruksacima ★ Izrađena od metalnih materijala, nije zavarena, dobro, vrlo izdržljiva Zaslu�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.