• Nedavno
Podesive kopče G-kuke - kaiševi kaiš ovratnik za pse Hardver Karabineri Kuka na otvorenom Webbing Slide kopče Rukarska zaliha.

Podesive kopče G-kuke - kaiševi kaiš ovratnik za pse Hardver Karabineri Kuka na otvorenom Webbing Slide kopče Rukarska zaliha.

Zahvalnost:
KM 5.66

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ne. Uvezeno. Zatvaranje kopče. Samo suvo čišćenje. 【Crna podešavanje G-kuka Veličina kopča】 25mm (1 MM), 30mm (1,2 inča), 32 mm (1,25 inča), 35mm (1.38inch), debljina : 3 mm-3,5mm. Tromjese dovoljno za vaše zanatne projekte i dnevne potrebe . 【Ono što dobijete】 (8 komada crnog g kuka za kopč za kopču) ili (6 komada od 30 mm crna g kuka za kopče) ili (6 komada 32 mm crna kuka za kopč) ili (4 komada od 35 mm crna kuka za kopču). Kvaliteta, omogućuju vam da ih koristite u različite svrhe. 【Visokokvalitetna crna G kuka】 Ove kuka za kopč izrađena su od kvalitetne legure cinka sa čvrstim konstrukcijom, vrhunskom čvrstoćom i performansama. Jednostavan za prekid. zadržati visoku razinu snage / zatezne opterećenja. Izvrsna izrada, izdržljivi i dugotrajni radni vijek. 【Multifunkcionalna crna G Buckle kuka】 g u obliku kopče za učvršćivanje na vrećama, za torbu, rame, torbu, ruksak, trake za veb, kaiševi za prtljagu i koristi sa pamučnom tkaninom, platnama, kožnom remen, Konop ili vrpca.Easy za upotrebu može se brzo pustiti kada je potrebna kopča za podešavanje kaiševa može čvrsto popraviti web koji se može zategnuti u jedinstveni oblik. 【Napomena i 100% kupovina bez rizika】 (1) Možda bi postojale bitne boje boje zbog različitih računarskih rezolucija. (2) Može biti mala greška zbog različite mjere ruke. (3) Ako niste u potpunosti Zadovoljni, jednostavno nas javite i ponudit ćemo brz povrat ili zamjenu.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.