• Nedavno
DIMUGE 24 kom mali pribor za kosu za žene Clear smeđe i Crne Claw kopče 1 inč, djevojke i dječak srednje do male kopče za kosu, jake koštac Styling vilica Barrettes.

DIMUGE 24 kom mali pribor za kosu za žene Clear smeđe i Crne Claw kopče 1 inč, djevojke i dječak srednje do male kopče za kosu, jake

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【O malim kopčama za kosu】uključujući ukupno 24 kopče za kosu crne, bistre, smeđe/kafe boje, 8 komada za svaku boju. Veličina malih 1.1 inča / 3cm . Napravljen od vrhunske plastike i opruga. 【Udoban za nošenje】standardni dizajn kandži rade vrlo dobro uhvatite kosu bez čupanja, a jednostavan za korištenje odličan za nošenje na putovanju. 【Paket organizovan】set ovih malih kopči za kosu dolazi sa posudom za kopče za kosu. Odlično za poklon ili samostalno korištenje. 【Za djevojčice i žene srednje do guste kose】kopča prave veličine da vam stavi tanku do gustu kosu, jaka i čvrsta, a ne mikro mala, ali su savršena. 【FEATURE】strogo ispitivanje kvaliteta, bez štetnih hemikalija, zdravlja i sigurnosti, tinejdžeri i žene mogu bezbedno da koriste / nose. DIMUGE 24 kom male kopče za kosu za žene i djevojčice. Veličina : 1.1 inch / 3cm. Materijal : visokokvalitetna plastika i jaka opruga. Primjena : držač pola punđe, fiksna neuredna punđa, držite šiške unazad. Odrasli i deca.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.