• Nedavno
Vaikby 201pcs nakit za kosu perle za pletenice, zlato i srebro Dreadlock dodatna oprema za kosu, metalni prstenovi za kosu, Privjesci Za kosu, pletene manžetne za kopče, Loc nakit za žene pletenice dekoracija.

Vaikby 201pcs nakit za kosu perle za pletenice, zlato i srebro Dreadlock dodatna oprema za kosu, metalni prstenovi za kosu, Privjesci

Zahvalnost:
KM 4.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Set nakita za kosu odlične vrijednosti】 dodaci za kosu za pletenice su 23 najneodoljivija stila i veličina, uključujući 201 prelijepu perlu za pletenice za kosu i prozirnu kutiju za odlaganje. Količina je dovoljna da zadovolji vaše dnevne potrebe i može se prilagoditi i uskladiti prema potrebama i zapremini kose u različitim prilikama. 31x hair jewels ukras privjeska, 80x zlatne/srebrne lisice za dredove kose, 70x pleteni prstenovi, 20x zlatne / srebrne vezice za kosu u obliku opruge. 【Isprobajte različite frizure】 odlični alati za uređenje kose! Samo ispletite kosu, bilo pletenice ili punđe, dredove ili uvojke. Nisu potrebna druga pomagala. Samo uvijte perlu prstima da je otvorite i nosite. Uživajte u fantastičnom iskustvu koje donose različite frizure!. 【Široka primjena】 glamurozne zlatne manžetne za kosu dodat će vaš šarm i učiniti vas centrom zabave. Perle za kosu za pletenice za žene pogodne su za svakodnevni život i razne zabave, modne revije, vjenčanja, fotoshoots itd. Može se koristiti i za izradu ogrlica, narukvica, naušnica, rukotvorina itd. Ovaj nakit od pletenica pogodan je za žene, muškarce i djevojke, a također je odličan izbor za poklon porodici i prijateljima kao svakodnevni ili praznični poklon. 【Premium materijali】 naš dobro napravljen nakit za kosu ima dobru duktilnost i žilavost, napravljen je od visokokvalitetnog metala, izdržljiviji je od običnih aluminijumskih proizvoda, nije lako slomiti, je za višekratnu upotrebu, fleksibilan i elastičan materijal i jednostavan za nošenje, neće kidati ili čupati kosu. 【Kupovina bez brige】 kao pouzdan brend u Americi, za vas dodajemo uslugu proizvoda bez brige. Ne radi dobro? Kontaktirajte nas za potpuni povrat novca! Ne ustručavajte se! Nećete pronaći druge dodatke pletenica istog kvaliteta po konkurentnoj cijeni. Probajte i naći ćete ga jedinstvenim! Bićete ponosni što ćete koristiti ovaj sjajan proizvod u budućnosti!. Vaikby Pletenice Su Pogodni Za Svakodnevno Nošenje I Sve Vrste Zabava, Plesova, Godišnjica, Fotografisanja I Još Mnogo Toga.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.