• Nedavno
SINNKY Candy boja Aligator kopče za kosu za Styling sekcioniranje,širokih zuba i izdržljiv Frizerski Salon Krokodil ukosnica Wide Teeth & Dvostruko šarkama dizajn.

SINNKY Candy boja Aligator kopče za kosu za Styling sekcioniranje,širokih zuba i izdržljiv Frizerski Salon Krokodil ukosnica Wide

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Visok kvalitet : Premium kopče za kosu sa visokom elastičnošću metalna opruga koja traje dugo čak i nakon ponovljene upotrebe. Može se nanositi na sve vrste guste i tanke kose bez opadanja. Jedinstveni oblik : Dizajniran sa širokim zupcima i dva sekcijska šava automatski se zakopčavaju i čvrsto drže kosu bez ostavljanja udubljenja. Paket : dolaze sa 10 kom/torba. Snažna praktičnost : pogodno za profesionalne stiliste za razne styling ili kućne pletenice, pranje lica ,šminkanje, fiksiranje kose na poslu, pogodno za dugu kosu. Izdržljiva, ali lagana - svaka kopča za kosu je napravljena od izdržljive plastike, naše guste kopče za kosu su dovoljno čvrste da traju, ali lagane tako da vam neće povrijediti glavu tokom oblikovanja.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.