• Nedavno
JOIKIT 12 kom M5 304 Stainless Steel Turnbuckle Hook & eye Turnbuckle za kabl žica uže napetost

JOIKIT 12 kom M5 304 Stainless Steel Turnbuckle Hook & eye Turnbuckle za kabl žica uže napetost

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Garancija zadovoljstva-Obećavamo da ćemo vam ponuditi zadovoljavajuće iskustvo kupovine uz garanciju povrata novca u roku od 30 dana. Dužina se može podesiti sa najmanje 4,8 inča i maksimalno 7,3 inča. HEAVY DUTY-možete dobiti 12 komada M5 kopči sa ograničenjem opterećenja od 88 lbs. Garancija zadovoljstva-Obećavamo da ćemo vam ponuditi zadovoljavajuće iskustvo kupovine uz garanciju povrata novca u roku od 30 dana. Imamo odgovarajuću postprodajnu uslugu i profesionalnu službu za korisnike. Obećavamo da ćemo kupovinu učiniti bez brige! ZAŠTO JOIKIT? ✓Napravljene od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika 304, ove M5 kopče su protiv rđe, čvrste i izdržljive. HEAVY DUTY-možete dobiti 12 komada M5 kopči sa ograničenjem opterećenja od 88 lbs. Visokokvalitetni materijal-kuka i okov za oko je napravljena od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika 304 koji je otporan na rđu, jak, čvrst i dugotrajan, savršen za zatezanje čelične žice, užeta i lanca. ✓Kopče su jednostavne za upotrebu sa kukom na jednoj strani i petljom na drugoj.Oni su teški i savršeni za bilo koju vrstu zatezanja užeta ili žice. Oni su teški, sposobni za rad na otvorenom kao što su pomorska i industrijska primjena. Idealni su za postavljanje čamca, zatezanje žičanog užeta, hardverski komplet za zaštitu od sunca, viseće komercijalno svjetlo za žice, postavljanje šatora, komplet ograde za kablove od nerđajućeg čelika i tako dalje. Potrudit ćemo se da vam pomognemo sa svim vašim pitanjima ili nedoumicama. Potrudit ćemo se da vam pomognemo sa svim vašim pitanjima ili nedoumicama. ✓Ove kopče za kuke i oči su idealne za postavljanje čamca, zatezanje žičanog užeta, komplet hardvera za sjenilo za sunce, viseće komercijalno svjetlo za žice, komplet ograde za kablove od nerđajućeg čelika i tako dalje. Detaljne informacije : Materijal : Nerđajući čelik 304 kapacitet držanja : 88 Lbs Boja : Srebrna sadržaj pakovanja : 12 x M5 Turnbuckle. O nama da li uživate u kupovini za najpoželjnije proizvode? Odaberite JOIKIT! JOIKIT je profesionalan u pružanju onoga što Vam je potrebno za bolji i sretniji život uz pristupačne cijene i nevjerovatan kvalitet. Sigurno i čvrsto-ove kopče za kuke i oči su bezbedne za rad. JOIKIT uvijek ima za cilj pružanje boljeg dizajna zadovoljavajuće usluge. Duboke niti osiguravaju da se čvrsto drži i sprečava klizavost. Savršeno za zavarivanje-ove kopče od nerđajućeg čelika mogu se koristiti za zatezanje zategnutog užeta i regulisanje elastičnog efekta. Sigurno i čvrsto-ove kopče za kuke i oči su bezbedne za rad. Savršeno za zavarivanje-ove kopče od nerđajućeg čelika mogu se koristiti za zatezanje zategnutog užeta i regulisanje elastičnog efekta.

Više detalja

Izbor kupaca

SWPEET 100 kom.

KM 3.33

★ Konkle za rolere pogodne su za izradu pojaseva, pojaseva i odjeće, prtljažnim pojasevima i ruksacima ★ Izrađena od metalnih materijala, nije zavarena, dobro, vrlo izdržljiva...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.