• Nedavno
12 kom bijele Aligator kopče za kosu za styling sekcioniranje, neklizajuće kopče za šišanje za šišanje, izdržljiva profesionalna Plastična salonska kopča za kosu sa širokim zupcima & amp; boja dizajna sa dvostrukim šarkama :

12 kom bijele Aligator kopče za kosu za styling sekcioniranje, neklizajuće kopče za šišanje za šišanje, izdržljiva profesionalna Plastična

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Visoke kvalitete-vrhunske kopče za kosu sa visokom elastičnošću metalna opruga koja traje dugo i nakon ponovljene upotrebe. Jake i izdržljive plastične kopče mogu čvrsto držati kosu. Wide TEETH STYLING hair CLIP - ovaj set od 12 pastelnih kopči za kosu dizajniran je sa širokim zupcima kako bi vaša kosa bila na mjestu bez ostavljanja udubljenja, ove sjajne kopče za presijecanje kose olakšavaju oblikovanje i sušenje kose. Bez klizanja-neklizajući hvat osigurava držanje i sprečava klizanje prstiju. Kopče su takođe dužine prsta, zakrivljene do konture glave. Ove kopče za kosu drže čak i velike dijelove kose bez klizanja ili oštećenja. Lako se mogu koristiti za pričvršćivanje kose bez štipanja!. Napravljene za frizere-ove krokodilske kopče savršene su za ravnanje, farbanje, feniranje, šišanje i oblikovanje svake muške i ženske kose. različite veličine zuba prilagoditi za držanje bilo koje vrste kose, bez obzira na količinu, debljina, ili tip. Takođe su savršena upotreba za držanje folija na mestu tokom primene farbanja, izbeljivanja i tretmana kose.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.