• Nedavno
XRACEPHOL viseći Organizator kopči za kosu veliki organizator kopči za kandže za žene držač kopči za kosu držač stalka za prikaz držač kopči za kandže skladište za zid, vrata, ormar(Pink-a)

XRACEPHOL viseći Organizator kopči za kosu veliki organizator kopči za kandže za žene držač kopči za kosu držač stalka za prikaz držač

Zahvalnost:
KM 5.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

?【Dobar kvalitet】 : napravljen od vrhunskog filcanog materijala, organizator kopči za kandže je pogodan za pregled i zaštitu kopči za kosu različitih veličina.nije lako slomiti i deformirati, koji se može koristiti za prikaz kopči za kandže i trajati mnogo godina. Posebni Savjeti : Paket ne uključuje kopče za kosu. ?【Veliki kapacitet】 : veličina : 31,5 inča×13,8 inča;dizajniran sa 10-slojnim ekranom pribora za kosu Holder.It can drži više od 20 kom leptir čeljusti kopče/banana kopče za kosu/mašne ukosnice/kopče za cvjetne kandže etc.it je jednostavan i zgodan za montažu, okačenje i odabir pribora za kosu!. ?【Lijep organizator kandži za kosu】 : držite kandže za kosu uredno organizirane umjesto da pretražujete veliku kutiju nereda.Okrenite tu pretrpanu neurednu fioku ili radni sto na prelep displej. ?【Lako se sastavlja i organizuje】 : kopče za kosu za žene Organizator skladište je jednostavno i praktično za sklapanje, lako možete izabrati pribor za kosu. Samo zakačite svaku vješalicu u svakom redu i objesite je na vrata, zid ili ormar dvostrukim užetom. ?【Najbolji izbor poklona】 : ovaj držač za kosu je praktični organizator za djevojačke dodatke za kosu, mora biti poklon iznenađenja za sve djevojčice, tinejdžerke, žene. Odaberite ovaj organizator kopči za kosu kao poklon svojim kćerkama, supruzi, majci, prijateljima za rođendane, Valentinovo, Božić, Novu godinu.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.