• Nedavno
Komunalna korpa Colonial Mills Tremont, 18 x 12 inča, prirodna

Komunalna korpa Colonial Mills Tremont, 18 x 12 inča, prirodna

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

75% Polipropilen / 25% Vuna. Zemlja Porijekla : Sjedinjene Američke Države. Broj modela : TE09 A018 X018. Dimenzija paketa : 18.0 "D x 18.0" Š x 12.0 " V. Težina paketa : 4.1 lb. Pređa od mešavine vune u ovoj praktičnoj, pletenoj korpi za skladištenje stvara teksturnu mekoću i prirodnu šemu boja koja se koordinira sa bilo kojim dekorom. Kolonijalni mlinovi donose inovacije u braid. Kroz kvalitetu, američku izradu i prilagodljiv dizajn stvaramo sljedeću generaciju pletene kućne mode. Pletenicu vidimo kao metodu konstrukcije, a ne kao stil. To razmišljanje nam omogućava da spojimo tradicionalno i savremeno. Naš pristup odražava eklektičan osjećaj ljudi za lični stil. Od hrabrih modernih do klasično rustikalnih, ponosno smo napravljeni da naručujemo ovdje u SAD-u.

Više detalja

Izbor kupaca

NCAA Utah Runnin Utes Hamper

KM 8.00

100% najlon sa žičanim okvirom Uvezeno Ne bacajte samo svoju prljavu odeću na pod; koristite zvanično licenciranu korpu za veš! Odlična za organizovanje vašeg ormara, ova korpa je lag

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.