• Nedavno
Kutija Za Čuvanje Kućnih Osnova, Prirodna

Kutija Za Čuvanje Kućnih Osnova, Prirodna

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Idealno za čuvanje potrepština za domaćinstvo ili kancelarijskog materijala. Neutralne nijanse i klasični francuski elementi koji klimaju glavom starinskom pariškom dizajnu. Prednja ručka za lako nošenje. Zemlja porijekla : Kina. Ove kante su odlične za čuvanje brojnih vrsta stvari iz igračaka, knjiga, umjetničkih i zanatskih potrepština, potrepština za domaćinstvo, odjeće i još mnogo toga! Održava pretrpane predmete organiziranim i stilski uskladištenim, ali ipak lakim za pristup. Stanu na police ili u ormar ako želite da ih sakrijete. Ove kante imaju pariški dizajn sa francuskim uzorcima koji donosi vintage stil u svaki prostor! Boje se sastoje od off white za boju pozadine sa crnom kao print za grafiku inspirisanu Parizom.

Više detalja

Izbor kupaca

Pitco A4514901 Basket

KM 2.33

Originalni OEM zamjenski dio Pitco proizvodi vodeću opremu za prženje u industriji sa iskustvom izvrsnosti Za sigurnost i performanse upotrijebite originalne OEM dijelove...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.