• Nedavno
Lvfaismeg Dekorativna košarica sa poklopcima, užad od sunčanih konopa sa poklopcem Prave kožne ručke, set od 2 korpe za pohranu sa poklopcem, velika korpa sa poklopcem i malom košarom za organiziranje.

Lvfaismeg Dekorativna košarica sa poklopcima, užad od sunčanih konopa sa poklopcem Prave kožne ručke, set od 2 korpe za pohranu sa

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Košarica za skladištenje : Košarica za pohranu izrađena je od prirodnog jute.a Set proizvoda uključuje veliku košaru i malu košaru, kako sa poklopcima. Prečnik velike korpe je 11,1 inča, a visina je 6,7 inča; Mala košarica ima promjer od 9,1 inča i visinu od 5,1 inča. Izlazi ga na stolu ili polici, uklapa se za male predmete poput tipki, čaša, poklona itrije. Odličan materijal : tkana košara sa poklopcem izrađena je prirodnim jutarskim materijalom, držite svoj dom urednog košara s lidom lid.a osjetljivim kožnim remen na vrhu poklopca, s zavarenim konopcem konopcem je jak i izdržljiv, nije lako Defrom. Stil dizajna : Stvarno lijepa prirodna košara za skladištenje Jute s poklopcem, imamo dvije mogućnosti boja, elegantnog bijelog pamuka i prirodnog juta. Oni su čvrsti i izdržljivi i nisu lako deformirati, košare su mesto i čvrste bez da su previše kruti. , sunčane naočale itd. I stavite poklopac da pogledate uredno. Višenamjenska korpa sa poklopcem, sortirajući šanse i završava u dnevnom boravku daljine, datoteke za nokte, hidratantni ekran i večernja med. Uživljene lijekove, nakit i kozmetika u spavaćoj sobi koriste se u bilo kojoj sobi u vašoj kući za a uredan i uredan izgled. Održavanje čišćenja : ukrasne košare su jednostavne za čišćenje, malene četke, a neke sode bikarbone za čišćenje tvrdokornih mrlja, njegovih prirodnih i da li ga posao ne preporučuje da ga postavi u veš mašinu kao što se brzo izbacuje na vlakna brzo i ne održava svoju čvrstinu. Najviše svestranija dekorativna košarica s toliko koristi!. Lvfaismeg Lijepa prirodna košarica za skladištenje juta. Izbor materijala, odlična izrada. Saputiranje na stolu ili polici, uklapa se za male predmete poput tastera, čaša, pomoćnih pomagača za porodično čuvanje. Stavljajući ga na stol ili polica, uklapa se za male predmete poput tipki, čaša, daljinskih dijelova itd. Stavite ga na noćni ormar, ormar, police ili kupaonicu isprazni vrh da biste dodali lijep dodir u svoj kućni dekor. Ova ukrasna korpa su obavezni dodatak za svaki dom!. Šički i elegantan dizajn, lijep poklon za obitelj i prijatelj.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.