• Nedavno
Loovoo ženske vještine 2 paketa uselje dugi rukav, kratki rukav atletski kompresion suhi fit yoga teretana vrhova

Loovoo ženske vještine 2 paketa uselje dugi rukav, kratki rukav atletski kompresion suhi fit yoga teretana vrhova

Zahvalnost:
KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

80% poliester, 20% spandex. Uvezeno. Povucite zatvarač. Visokost i meka tkanina sa moći znojenja sa fleksibima sa svim potezom dok vam pomaže da ostanete suho. Nudi dodatnu toplinu za prohladne dane. Kompresija i rastezanje prilagođavanja za poboljšanje atletskog performansi, a prekrasan dizajn uboda stvaraju laskavu siluetu, detalj sa linijama konturiranja figura. Rupe za palac mogu spriječiti da se rukavi prevrću tokom vježbi i drže ruke da ostanu toplo u hladnom vremenu. 20.8 "(veličina m) obrezana duljina, odlična utakmica s visokim strukom, joggerima ili suknji. Loovoo prozračni vrhovi dizajnirani za sve načine na koje radite iz joge na HIIT do dugog trčanja, i za planinarenje, jogging, na otvorenom, teretana, noseći kod kuće ili druženje.

Više detalja

Izbor kupaca

Luka i kompanija mens Sp10

KM 12.00

100% pamuk Zatvaranje dugmeta 6,5 unci, 100% pamuk Dvostruki igličasti šavovi po cijelom Ovratnik na kopčanje Dugmad za rog Džep za zakrpe Uz čvrstu konstrukciju, Velikodušan rez i mek

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.