• Nedavno
Shiba Inu Kawaii naljepnice Vremenska otporna na vremenske otporne na automobile, motocikl, bicikl, laptop, dnevnik, poklon kutiju, bilježnice, scretbookove itd.

Shiba Inu Kawaii naljepnice Vremenska otporna na vremenske otporne na automobile, motocikl, bicikl, laptop, dnevnik, poklon kutiju,

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Distribuirana Shiba Inu Design : Shiba Inu naljepnice čine da se osjećate kao da ste uvijek s njima!. Idealno za : automobile, motocikl, bicikl, laptop, pića, pića, dnevnik, poklon kutiju, bilježnice, scrapbookove itd. Savršeno za ljubitelje shiba inu su odlične za ljubitelje Shiba Inua. Čak ni ti nemaš pse shiba, ove sretne i kawaii shiba naljepnice za pse čine da se osjećate kao da ste uvijek sa Shibasom!. Otporan na vremenske uvjete : Shiba Inu naljepnice su savršeno u redu za naljepnice automobila! Oni mogu izdržati izloženost vjetru, kiši i suncu. Naljepnice se ispisuju na premium vinilu sa trajnim ljepilom i mat finicom. Premazani su zaštitnim laminatom koji ih čini otpornim na blede, grebanje, kidanje i vodu. Čak mogu biti sigurno trčeći kroz perilicu posuđa. Napravljeno u SAD Veličina : cca 2,82 "x 3" inča. Distribuirani Shiba Inu Design : Shiba Inu naljepnice čine da se osjećate kao da ste uvijek s njima! Idealno za : automobile, motocikl, bicikl, laptop, dnevnik, poklon kutiju, bilježnice, scrapbookove itd. Savršeno za ljubitelje Shiba Inu : Shibakeken naljepnice su sjajne za ljubitelje Shiba Inua! Čak ni ti nemaš shiba pse, ove sretne i kawaii shiba naljepnice za pse čine da se osjećate kao da ste uvijek sa Shibasom! Otporan na vremenske uvjete : Shiba Inu naljepnice su savršeno u redu za naljepnice automobila! Oni mogu izdržati izloženost vjetru, kiši i suncu. Naljepnice se ispisuju na premium vinilu sa trajnim ljepilom i mat finicom. Premazani su zaštitnim laminatom koji ih čini otpornim na blede, grebanje, kidanje i vodu. Čak mogu biti sigurno trčeći kroz perilicu posuđa. Napravljeno u SAD-u : Ne sadrže nijednu od hemikalija navedenih u okviru Uredbe Ro HS 2015. To uključuje mastila, vinil, etikete i laminatne materijale. Također, svi materijali su u skladu sa OSHA-om i ne sadrže nikakve tvari koje se nalaze na listi Prop 65 i neće osloboditi opasne hemikalije u normalnoj upotrebi i rukovanju.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.