• Nedavno
Relavel makeup Case velika torba za šminkanje profesionalna torbica za voz 16,5 inča putni kozmetički Organizator držač četke vodootporna kutija za odlaganje šminkera, 3 sloja velikog kapaciteta, s podesivim remenom i razdjelnicima(velika, mramorna Crna)

Relavel makeup Case velika torba za šminkanje profesionalna torbica za voz 16,5 inča putni kozmetički Organizator držač četke vodootporna

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Futrola za šminkanje velikog kapaciteta : ova torbica za šminkanje je savršene veličine za nošenje svih vaših dodataka za kozmetiku za šminkanje. Baš za profesionalnog šminkera ili šminkera amatera. Lako za nošenje : ova torbica za šminkanje dolazi s naramenicom, koristite je kao torba za rame ili ruksak. Dozvolite pričvršćivanje na futrolu za kolica. Oslobodite ruke. Ugrađeni jastučić za ramena za udobno nošenje. Uradi sam svoje mjesto : ova torbica za šminkanje s podesivim razdjelnicima, možete pomicati pregrade po potrebi, dati vam više prostora za slaganje stvari. Više pretinaca za praktičnu upotrebu : ova torbica za šminkanje ima 3 mrežasta džepa sa zatvaračem za puder, masku, paletu sjenila i druge alate za šminkanje. Jedna velika mrežasta torba sa patentnim zatvaračem i jedan veliki džep sa patentnim zatvaračem. A 12 elastičnih proreza za četke za šminkanje s plastičnim poklopcem dajte svim Vašim četkama siguran "dom". Fiksni pojas između svakog sloja za kontrolu ugla otvaranja. Visokokvalitetni materijal : ova torbica za šminkanje izrađena je od visokokvalitetne PU kože koja je izdržljiva, vodootporna i laka za čišćenje. Ne morate da brinete, oštetiće se u pokretu. Vodootporan Materijal. Po ršina kozmetičke futrole izrađena je od odootporne PU kože. Glatka površina pruža dobre vodootporne performanse, a takođe je veoma zgodna za čišćenje. Uradi sam svoje mjesto. Opremljen sa 10 podesivih razdjelnika, možete dizajnirati vlastiti unutrašnji prostor prema vašim potrebama. Podesivi Ugao Otvaranja. Svaki sloj ormarića je dizajniran sa ovom fiksnom strukturom pojasa. Podešavanjem dužine može se kontrolisati Ugao otvaranja između svakog sloja. Veličina ove velike futrole za šminkanje je 15.8 in*11.4 in*6.3 in/40cm*29cm*16cm.(D*Š*V). Prvi sloj ove putne futrole za šminkanje ima 3 mrežasta džepa sa patentnim zatvaračem i veliki mrežasti džep sa patentnim zatvaračem, koji se može koristiti za spremanje paleta i drugih alata za šminkanje. Drugi sloj ove putne futrole za šminkanje ima 12 elastičnih proreza za četkicu za šminkanje i zaštitni poklopac. Pogodno za velike ili male četke za šminkanje. Održavajte četkicu za šminkanje čistom. Plus bočni džep sa patentnim zatvaračem pruža više prostora za odlaganje za vas. Podesivi razdjelnik na dnu, možete dizajnirati vlastiti unutrašnji prostor. Svaki sloj ormarića je dizajniran sa ovom fiksnom strukturom pojasa. Podešavanjem dužine može se kontrolisati Ugao otvaranja između svakog sloja.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.